Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Το XTERRAGreeceChampionship 2017 στις 30 Απριλίου, για 2η χρονιά στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2016, το XTERRA, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση offroad τριάθλου προσκαλεί ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και
δυνατοτήτων, να «Ζήσουν Περισσότερα», στις 30 Απριλίου, στο 5ο XTERRAGreeceChampionship 2017.

Το XTERRA Greece Championship, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Χαβάη και θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

 
Στόχος της διοργάνωσης για το 2017 είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ συμμετοχών της προηγούμενης χρονιάς και να δώσει την δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμα περισσότερους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, με τη σφραγίδα της XTERRA.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

- την επίσημη, Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountain bike, 10km ορεινό τρέξιμο.
- την Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountain bike, 5km ορεινό τρέξιμο.
Και στις δυο αποστάσεις μπορούν να συμμετέχουν ομάδες σκυταλοδρομίας, αποτελούμενες από 2 ή 3 αθλητές / αθλήτριες.

Στον αγώνα αναμένονται να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από περισσότερες από 25 χώρες.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται κορυφαίοι Εθνικοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, οι οποίοι θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα και τη δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA, που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου