Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 22η αγωνιστική: Ο Χαραυγιακός μια ανάσα από την κορυφή, νίκησαν Φωστήρας Ηλιούπολης και Γ.Σ. Αργυρούπολης

Τρεις βαθμούς  από την κορυφή ο Χαραυγιακός που πέρασε σαν σίφουνας 3-0 από το Χαϊδάρι, αλλά και ο Φωστήρας Ηλιούπολης πέτυχε σπουδαία νίκη (2-0) στην Πεύκη.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο Γ.Σ. Αργυρούπολης επί του Ηφαίστου Περιστερίου (3-2), σε αντίθεση με την ουρά της βαθμολογίας, όπου ο ΑΟ Γλυφάδας ηττήθηκε με 3-1 από τον Θρίαμβο Αθηνών και η Δάφνη Π. Φαλήρου με 3-0 από τον Παπάγο.

Χαϊδάρι - Χαραυγιακός 0-3

Ο πολύ καλός το τελευταίο διάστημα Χαραυγιακός πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Χαϊδαρίου και πλέον βρίσκεται νια ανάσα (3 βαθμών) από την κορυφή στη μάχη της ανόδου.

Μόλις στο 3' ο Βαζούκης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τους παίχτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να δίνουν στη συνέχεια χώρο στους αντιπάλους τους που πίεζαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο και είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο 70' ο Μπιρμπιλής με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη στο ματς. Το τελικό 0-3 έκανε στο 83' ο Φωστέρης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μωραϊτης, Χαλικιάς (77' Αναστασόπουλος), Τουλούπης, Καμπέρης (46' Μπίρης), Αλεβίζος, Μουρεζίνης, Καλαμπαλίκης, Χριστούλης, Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Σακελλαρίου (60' Κοπανάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Φωστέρης, Κωνσταντίνου (46' Μπιρμπιλής), Αναστασόπουλος (79' Μακρυγιάννης), Κουντουριώτης (70' Μπίτιλης).

Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο μέρος ο Φωστήρας Ηλιούπολης πήρε σημαντικό διπλό με αντίπαλο την Πεύκη επικρατώντας με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στάθηκαν άτυχοι στο 25’ όταν ο Βουλτσίδης είχε δοκάρι. Το σκορ άνοιξε ο Μπαρδάκης με κεφαλιά στο 54’ μετά από μακρινή εκτέλεση πλαγίου του Β. Αδωνίτη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75’ ο Ν. Ασωνίτης στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΕΥΚΗ: Σαΐτης (65' λ.τ, Κούμης), Γκουντούνας, Φιλίππου, Ανδρέου, Αγγελόπουλος (57΄Γκατζιώρας), Κοκαβέσης, Πετράκης, Κατσάρας (46' Κότσια), Βασιλειάδης, Καφετζής, Ζαφειράκης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ντόνι, Τσαπικούνης, Ζάχος, Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Μπλέτσας (52' Απέργης), Κυριακόπουλος, Βουλτσίδης, Ασωνίτης Ν. (80' Ποριώτης), Βενέτι.
 

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΓΣ Αργυρούπολης που πήρε σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με 3-2 του τοπικού Ήφαιστου παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 2-0!

Στους γηπεδούχους έδωσε αέρα δύο τερμάτων ο εορτάζων Νησαριώτης με γκολ στο 9’ και στο 22’, ενώ στο 30’ ο Βασίλης μείωσε σε 2-1. Η μεγάλη ανατροπή για τους «οράνιε» έγινε μέσα σε τρία λεπτά, αφού αρχικά ο Κοκκινέλης στο 63’ ισοφάρισε, ενώ στο 66’ ο Δρακοντίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Άτυχοι στάθηκαν οι γηπεδούχοι στο 92’, όταν ο Μουρκάκης είχε δοκάρι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραϊτης, Ζαγκλής (74’ Μουρκάκης), Σφίχτης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Μαυρομάτης (62’ Καλαϊτζης), Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (59’ Τσιάνος), Χίος.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Βουβουδάκης (38’ Γκρεβτσίδης), Τσάκαλος (89’ Ακογλάνης), Χιόνης, Γιαννίκος, Κωσταντινίδης, Κοτρώτσος, Αδαμίδης, Βασίλης (87’ Μυτάς), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.
 
 Θρίαμβος Αθηνών - ΑΟ Γλυφάδας 3-1

Με τον Χρήστου να αναδεικνύεται σε... χρυσή αλλαγή για τον Χρήστο Τάσση, ο Θρίαμβος Αθηνών επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Γλυφάδας με ανατροπή και ουσιαστικά «καθάρισε» με την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με την Μήτρο, ενώ στο 8’ είχε δοκάρι ο Αρώνης. Ο Ασημακούλας έφερε το ματς στα ίσια στο 24’, ενώ στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Χρήστου και με γκολ στο 75’ και στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κουνέτας, Ντεντέι, Ζαρκαδούλας, Γεωργιόπουλος, Δημουράς, Ασημακούλας (72’ Ευθυμιόπουλος), Αρώνης, Τσικριτέας (46’ Κλαπής), Ντουρμίσι, Κωστόπουλος (46’ Χρήστου), Τζανετάκης.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Κουβέλης, Ξύλος, Γιαννόπουλος, Φινέτης, Βενετίδης, Κατσαδούρος, Κωτσοβός Α. (46’ Κώτσος), Κωτσοβός Δ. Ν., Λυμπερόπουλος, Κωτσόβος Δ. Μ. (46’ Αρβανίτης), Μήτρος (80’ Καζαντζής).

Παπάγος - Δάφνη Π. Φαλήρου 3-0


Μόνος του στην 3η θέση της βαθμολογίας έμεινε ο Παπάγος, που επιβλήθηκε με 3-0 εντός έδρας της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την ήττα του Ηρακλείου από τον ΠΑΟ Ρουφ.

Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Ρέτζο, ενώ στο 39’ ο Σιούτας διπλασίασε τα τέρματα των νεοφώτιστων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84’ ο Παπαναστασίου. Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 68’ με τον Παππά και στο 75’ με τον Ραζακιά.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Μούτσος, Κορδάς, Αναστασίου (46’ Σταυρουλάκης), Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής (61’ λ. τρ. Κολοβός), Αλεξιάδης, Κουτσοβέλης, Σιούτας, Πετρόπουλος (46’ Παπαναστασίου).

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τάγαρης, Ποτουρίδης, Ρισβάς, Τσουκαλάς, Βενάρδος, Παππάς, Καλιοντζάκης, Κοτόφωλος (46’ Ραζακιάς)


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου