Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 25η αγωνιστική: Ο Χαραυγιακός μια ανάσα από την κορυφή, νίκες για ΓΣ Αργυρούπολης και Δάφνη Π. Φαλήρου

Στον ένα βαθμό από την κορυφή ο Χαραυγιακός που νίκησε 2-0 τον "φιλόξενο συμπολίτη" Φωστήρα, ενώ και ο Γ.Σ. Αργυρούπολης πέτυχε το μεγάλο σκορ της 25ης αγωνιστικής (4-2) με το Χαϊδάρι.


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 για τα δεδομένα των ουραγών πέτυχε και η Δάφνη Π. Φαλήρου επί του ΑΟ Γλυφάδας και πλέον διεκδικεί συμμετοχή στα μπαρά για την παραμονή της στην Α' Κατηγορία.


Μέγα πάθος και θέληση από το Χαραυγιακό να φτάσει στη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης κάτι που τελικά κατάφερε!

Παρά το γεγονός πως οι «νερατζούρι» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 36’ (αποβλήθηκε ο Μπιρμπιλής με δεύτερη κίτρινη) κατάφεραν να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη επικρατώντας με 2-0 (45’ Γιαννόπουλος, 50’ Φωστέρης με πέναλτι).

Σε συνδυασμό μάλιστα με τη νέα απώλεια βαθμών του Θριάμβου Χαϊδαρίου μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο και πάνε με ανανεωμένη ψυχολογία στην τελική ευθεία!

Δοκάρια: 17’ Λεπτάκης - 27’ Κωνσταντίνου

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καρατζίκας - Απτόστογλου.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ντόνι, Τσαπικούνης (53’ Απέργης), Ζάχος, Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Μπλέτσας (46’ Σπυρόπουλος), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Βουλτσίδης.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Γιαννόπουλος (84’ Παϊκόπουλος), Μπίτιλης (69’ Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου (58’ Κουντουριώτης).




Στο πιο χορταστικό ματς της ημέρας το οποίο και είχε διαδοχικές συγκινήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε με 4-2 του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 τελικά ισοφάρισαν σε 2-2, πριν υποκύψουν στο τέλος με ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ του Αγγελόπουλου στο 3’ και του Βουβουδάκη στο 8’, ενώ το Χαϊδάρι ισοφάρισε με τους Μαυρουδή στο 17’ και Κοτσολάκο στο 83’. Το 3-2 ήρθε στο 89’ από τον Δρακοντίδη με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κοκκινέλης, ενώ στο 91’ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πλασέ ο Διαμαντόπουλος.

Διαιτητές: Σχίζας, Γεωργακόπουλος - Κοκαρίδας.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης Ν. (75’ λ. τρ. Γιαννίκος), Γεωργακάς, Πάλογλου, Κωνσταντινίδης, Κοτρώτσος, Αγγελόπουλος (66’ Διαμαντόπουλος), Βουβουδάκης (46’ Γκρεβτσίδης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαββόπουλος, Καμπεράι, Παπαδάς, Ροκάκης, Αλεβίζος, Μουρεζίνης, Ντράμι (53’ Καλαμπαλίκης), Χριστούλης (62’ Χαλικιάς), Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Κοπανάς (74’ Σακελλαρίου).



Διατεθειμένοι να διεκδικήσουν μέχρι και την τελευταία πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία είναι στη Δάφνη και... δεν το κρύβουν! Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου πανηγύρισε το Σάββατο σπουδαίο «διπλό» στη Γλυφάδα, στο ντέρμπι των ουραγών με τον τοπικό ΑΟ Γλυφάδας, επικρατώντας με 2-1, για να βρεθεί έτσι στην 14η θέση του 1ου ομίλου, που εκτός απροόπτου θα οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία! Μάλιστα, ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για τη Δάφνη στο φετινό πρωτάθλημα!

Το συγκρότημα των Γιάννη Ντάκουρη και Βαγγέλη Σάπκα έφτασε στο τρίποντο με ανατροπή του σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πιάνοντας στον... ύπνο τους γηπεδούχους, που είχαν προηγηθεί στο σκορ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους (45') με πλασέ του Αρ. Κωτσοβού μετά από σύγχυση στην περιοχή. Στο 48' ο Καλλιοτζάκης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα (51') ο Τσάγαρης και να γράψει το 1-2 με κοντινό πλασέ. Η Δάφνη ήταν ανώτερη στην επανάληψη και δικαίως έφτασε στην επικράτηση!

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Ανδρουτσόπουλο και Μυλωνάκη.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Θεοδωράκης, Ξύλος, Γιαννόπουλος, Καρανικόλας, Αδαμίδης (90' Χατζής), Φινέτης, Μήτρος, Δ. Κωτσοβός (57' Αρβανίτης), Κόγιας (80' Χαλιλάι), Λυμπερόπουλος, Αρ. Κωτσοβός

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Σκανδαλάκης, Αγιασλάρη, Λυκουρόπουλος, Ποτουρίδης, Τσάγαρης, Μαντζιώκας, Τσουκαλάς (87' Βενάρδος), Ποζίδης, Παππάς (82' Ραζακιάς), Ρισβάς (72' Κοτόφωλος), Καλλιοτζάκης.

Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου