Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 22η αγωνιστική: Ισόπαλο το ντέρμπυ Σούρμενα - Δόξα Βύρωνα & ήττα εντός έδρα για την Ηλιούπολη

Ισοπαλία 2-2 παραχώρησαν τα Σούρμενα στη Δόξα Βύρωνα και έτσι μείωσανστους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον πρώτο Πανερυθραϊκό που ηττήθηκε, ενώ και η Ηλιούπολη έχασε εντός έδρας 2-1 από τους Αγίους Αναργύρους.

Σπουδαία νίκη με 1-0 πέτυχαν οι Τράχωνες στο Καματερό, όπως και η Διάνα Ηλιούπολης που νίκησε 2-1 το Χαλάνδρι, ενώ ισόπαλος με πολλά γκολ (3-3) έληξε ο αγώνας του Άγιαξ Ταύρου με τον ΑΟ Περιστερίου.

Σούρμενα - Δόξα Βύρωνα 2-2

Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας παρουσίασαν σπουδαίο θέαμα στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση. Οι οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν... χρώμα στην αναμέτρηση και η αγωνία ήταν μεγάλη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 33' είχαμε τρίλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς φαίνεται πως έπεσαν κάποια αντικείμενα από την πλευρά των φίλων της Δόξας προς τον επόπτη. Εκ νέου διακοπή είχαμε στο 49’, καθώς έπεσε κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από τρία λεπτά και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Γκολ: 24’ Δημογιάννης (με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηπαναγιώτης), 53’ Θυμιανός - 48' Κασσιανός (με κεφαλιά μετά από σέντρα Γεωργουδάκη), 85’ Πλούμης (με πέναλτι που κέρδισε ο Παρασκευόπουλος)

Δοκάρι: 90’ Κασσιανός

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Γκοργολής, Ζιώγας, Θυμιανός (60' Μετλίου), Μπουγιούκος, Τσακύρης, Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (71' Μαρινάκης)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης (67' Πλούμης), Κατσούδας, Βακερλής, Γκουντελίτσας (60' Χαλβαντζής), Ντίαζ Μάρκεζ, Κασσιανός, Ρόπας, Γκούγκας (76' Λουσαράκης), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος
 
Ηλιούπολη - Άγιοι Ανάργυροι 1-2

Συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και διατήρησαν το αήττητο που έχουν το τελευταίο διάστημα οι Αγ. Ανάργυροι.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού νίκησε εκτός έδρας την Ηλιούπολη με σκορ 2-1.

Η Ηλιούπολη προηγήθηκε στο 19' με γκολ του Κόκορη, αλλά στο 40' ο Λάλα έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Το τελικό 1-2 έγραψε στις καθυστερήσεις ο Βυζανιάρης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης (87' Κυρίτσης), Μυτιληνός (69' Σολδάτος), Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Κόκορης (60' Αράπι), Χαλιώτης, Γάγγος, Παπαδάκης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Ντόντης (46' λ.τ. Δανασής), Κοκότης, Μηλιώνης (64' Βυζανιάρης), Ντα'ι'φώτης, Κρητικός, Κραψίτης, Οικονόμου, Μαντίκος (46' Πλεξίδας), Λάλα, Μπαστάνης.
 

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Τράχωνες μέσα στο Καματερό επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0 με συνέπεια να σκαρφαλώσουν στην 6η θέση!

Από την άλλη, με ιδιαίτερη ανησυχία έφυγαν από το γήπεδο οι φίλοι του Καματερού μετά από αυτό το αποτέλεσμα, καθώς βάζει την ομάδα τους σε περιπέτειες.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 30’ με κεφαλιά ο Νικολάου, μετά από σέντρα του Φατσέα. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 60’, όταν ο Τρακόσης νικήθηκε από τον Δράμπαλη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Κοντόσταυλος (75΄Πιτέλης), Τρακόσης, Μπούγιας, Καλογερόπουλος Ι., Παναγιωτόπουλος, Ντάντης, Μποζάς (46΄Λαμέ), Σαλαπάτας (89΄Αθανασόπουλος), Άνγκολι, Λέκκας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας, Πιπεράς, Προμπονάς, Κολλινιάτης (25΄Τσολάκος), Ιάτρου, Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (89΄Καφετζής), Βάσος, Φατσέας (55΄Κακούτης)
 
Διάνα Ηλιούπολης - Χαλάνδρι 2-1

Είναι προφανές πως οι Ηλιουπολίτες αν δεν είχαν κάνει τον πολύ κακό πρώτο γύρο θα έφταναν στην παραμονή τους στην κατηγορία άνετα, όμως, τώρα είναι υποχρεωμένοι να τρέξουν! Πάντως, με τέτοιες εμφανίσεις όπως τη σημερινή μπορούν να ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν!

Από την άλλη το Χαλάνδρι επέδειξε αρετές σε ένα ακόμη ματς, όμως, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο σκορ. Ίσως να φωνάζουν δικαιολογημένα για το γκολ που ακυρώθηκε στο 20’ (Βέρρας ως οφσάιντ) και για το γεγονός πως έπρεπε να αποβληθεί ο Παπαδημητρίου στο 62' (χαστούκισε αντίπαλο, έχουμε δει να βγαίνουν κόκκινες και για λιγότερα).

Το ματς ποιοτικά για μία ώρα ήταν πολύ καλό, αφού η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω! Στη συνέχεια είχαμε πολλές διακοπές και εντάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 35’ σε μακρινό σουτ του Αναστασίου, ενώ στο 45’ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους το σκορ ο Καρακάσης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Φελέκης σε ανατροπή του από τον Νίκολι.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 48’, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, ο Αλαγεωργίου απέκρουσε ασταθώς και προ κενής εστίας ο Α. Μπαλαφούτης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η ολική επαναφορά για τη Διάνα ήρθε με τον Καλλέργη, ο οποίος στο 53’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούσεφ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 69’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσίτσαρης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βουτάς, Φαρμάκης, Νίκολι, Σούλας (46’ Παπαδημητρίου), Μπαλαφούτης Χ. (91’ Σάρρα), Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α. (87’ Λουτσάι), Ρούσεφ, Καλλέργης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Αλαγεωργίου, Γκόνος, Φωτάκης, Φελέκης, Καρακάσης, Κανέλλος (73’ λ. τρ. Τζώρτζης), Λουκάς (56’ λ. τρ. Κόντος), Τσίτσαρης, Βέρρας (87’ Λειβαρτζινός), Κατσιούλης, Καγιώργης.
 

Ματς σπάνιας ομορφιάς έγινε στο Β’ γήπεδο Ταύρου, εκεί όπου ο Άγιαξ ήρθε ισόπαλος 3-3 με τον ΑΟ Περιστερίου, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν βόλεψε σε καμία των περιπτώσεων τους φιλοξενούμενους.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν συνόδεψαν την επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα με νίκη, γεγονός που τους ψαλίδισε ακόμη περισσότερο τις όποιες ελπίδες είχαν για παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Κρεμμύδα στο 40’ και Χέλμη στο 67’, αλλά ο Άγιαξ ισοφάρισε ισάριθμες με τους Θεοφάνους στο 54’ και Τσακάλι στο 76’. Μάλιστα, ο τελευταίος έδωσε προβάδισμα με 3-2 στον Αίαντα στο 90’, αλλά η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε τον βαθμό χάρη σε γκολ του Γουβαλάρη στο 91’. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θεοφάνους με δεύτερη κίτρινη στο 90’.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Γεωργακόπουλος, Κούρτι, Σιώζος, Ερμάλ, Σκόρδος (46’ Θεοφάνους), Τσακάλι, Σερδενές, Παληγιώργος (87’ Καντέλι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιώνης, Αννιτσάκης, Μπούζας (87’ Λιαγκόζης Θ.), Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου (67’ Ιατρούδης), Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Τσαλιγιτζόπουλος (62’ Λιαγκόζης Γ.).
 
Τα αποτελέσματα
 

Η βαθμολογία
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου