Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Καταδικάζει τους βανδαλισμούς που στρέφονται κατά της κοινωνίας, η Οργάνωση Μελών Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ


"Το λεωφορείο είναι το μέσο που έχουν ανάγκη πρωτίστως τα λαϊκά στρώματα" τονίζει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει ότι τα κίνητρα των βανδάλων είναι περίεργα.
 

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή την επίθεση στη λεωφορειακή γραμμή 117 Γλυφάδα-Βάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταγγέλλει τους βανδαλισμούς στον εξοπλισμό του ΟΑΣΑ:

Θεωρούμε θλιβερά και απαράδεκτα τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα των επιθέσεων και των βανδαλισμών, τα οποία υποκρύπτουν περίεργα κίνητρα εκ μέρους αγνώστων που έχουν στοχοποιήσει τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.

Οι καταστροφές αυτές της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών υποδομών, όπως είναι και οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, έχουν αντίκτυπο στο επιβατικό κοινό, που ταλαιπωρείται άδικα, στο βαθμό που κάθε όχημα που βανδαλίζεται βγαίνει για αρκετό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία και δεν συμμετέχει στο μεταφορικό έργο.

Τα αστικά μέσα μεταφοράς τα χρησιμοποιούν κυρίως εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που βιώνουν σκληρότερα τα αποτελέσματα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Οι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις ενέργειες αυτές, που στρέφονται κατά της κοινωνίας, και δυναμώνουν τον αγώνα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς. 

 
Γλυφάδα 10/3/2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου