Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Φασίστες και φιλοχουντικοί με όνομα και επώνυμο σε θέσεις ευθύνης στα ηγετικά κλιμάκια της παράταξης Κωνσταντάτου

Ήδη από όταν ο κ. Κωνσταντάτος ήταν στην αντιπολίτευση εξέπεμπε ρατσιστικό λόγο και αυτό πήρε σάρκα και οστά με την αντιμεταναστευτική συγκέντρωση που είχε συνδιοργανώσει με τις τότε δημοτικές κινήσεις των κ. Πασβαντίδη και Τσαρπαλή στο Δημαρχείο της Αργυρούπολης.

Είχαν... "ανακαλύψει" ότι ο τότε υπουργός Προ.Πο. κ. Παπουτσής τα είχε βρει με τη διοίκηση Κορτζίδη προκειμένου να δημιουργηθεί κέντρο κράτησης μεταναστών στο Ελληνικό. Ο -εύκολος τότε- ρατσιστικός λόγος και το πάθος των τριών για την τοπική εξουσία αποτέλεσαν τη συγκολητική ουσία που ένωσε το μεγαλύτερο μέρος αυτών των δημοτικών κινήσεων στην "ενωμένη πόλη" με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντάτο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλο μέρος της ακροδεξιάς στήριξε με πάθος την παράταξη Κωνσταντάτου στις εκλογές του 2014 και που κάποια μπουμπούκια με σχέσεις (ίσως και οργανωτικές) με ναζιστική Χρυσή Αυγή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην προεκλογική καμπάνια του εξουσιομανή κ. Κωνσταντάτου.

Από τις πρώτες κινήσεις του κ. Κωνσταντάτου στη διοίκηση του Δήμου ήταν να επιβραβεύσει αρχικά γνωστή για τα φιλοβασιλικά της αισθήματα φιγούρα και στη συνέχεια γνωστόν πολιτικάντη που κοινοποιούσε αρθρογραφία υπέρ του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ορίζοντάς τους αντιδημάρχους.

Ο ρατσιστικός λόγος απέναντι στους πρόσφυγες του Ελληνικού ενδυνάμωσε τις σχέσεις με ακροδεξιά μπουμπούκια και με τον φασιστικό εσμό του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, γεγονός που οδήγησε στην απόπειρα δημιουργίας "επιτροπής κατοίκων" -πρόπλασμα τάγματος εφόδου- που πέρισυ τέτοιον καιρό διακίνησε φυλλάδιο ρατσιστικού περιεχομένου, ενέργεια που αρνήθηκε να καταδικάσει ο κ. Κωνσταντάτος.

Ήδη η αναπαραγωγή του μίσους, με σχόλια αλλά και με αναρτήσεις, στο διαδίκτυο -ειδικά στις σελίδες και ομάδες που ελέγχει η "ενωμένη πόλη" -αλλά και στην ιστοσελίδα του Δήμου- έχουν πάρει τεράστιες και επικίνδυνες διαστάσεις, αλλά αυτό δεν ενοχλεί τον κ. Κωνσταντάτον στο βαθμό που ικανοποιούνται τα εξουσιολάγνα ένστικτά του.

Φυσικό επακόλουθο ήταν, η νέα σύνθεση των οργάνων της "ενωμένης πόλης", να βρίσκει πλέον -με πρόταση του ίδιου του κ. Κωνσταντάτου- κάποια από αυτά τα μπουμπούκια με θέσεις ευθύνης στα ηγετικά κλιμάκια της παράταξής του.

Το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε αυτά με ονοματεπώνυμο, δεν έχει απλά καταγγελτικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί κάλεσμα αφύπνισης προς τα στελέχη και μέλη αυτής της παράταξης, που δεν θέλουν να τη μετατρέψουν σε επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τους συμπολίτες μας φασιστικό εσμό, να προχωρήσουν στην αναγκαία κάθαρση και -φανταζόμαστε- κανείς δεν θα τους εγκαλέσει γι' αυτό.
Εμείς δεν χαρακτηρίζουμε, ούτε βάζουμε ταμπέλες... Άλλωστε είναι τέτοια αυτή η φάρα που θα αρνιόταν οποιονδήποτε χαρακτηρισμό.


Τους παραδίσουμε στην κρίση κάθε δημοκρατικού πολίτη, με βάσει όσα λένε και πράττουν οι ίδιοι.

Κ. Τζεμπελίκος: Τομεάρχης Επένδυσης Ελληνικού

Κι αν έχεις κάποιον γνωστό που τον έδειρε η χούντα, ξέρεις γιατί τον έδειρε;
(Μήπως ήταν φονιάς, βιαστής, παιδεραστής, έμπορος ναρκωτικών;;;)

Η δημοκρατία είναι θεσμός, αλλά μεταξύ Ελλήνων και πατριωτών και όχι...
Ξύπνα πια, πατριώτη... ΑΜΑΝ!

Εγώ που ανέβασα το ποστ με τον Παπαδόπουλο, δεν σου μιλάω για χούντα...
(Εδώ έγινε... Μπούκουρας ο τομεάρχης)

- Μακάρι να βγει ένας νέος Παπαδόπουλος.
- Πες τα ρε Έλληνα, μετανάστη, πατριώτη

Γ. Φιλιππάκης: Συνυπεύθυνος Τομέα Παιδείας

Ουπς... Άνετος δείχνει ο κ. Κωνσταντάτος με τους από πάνω του...

Δυο-τρία χρόνια εκπαίδευση μελετώντας τον εθνάρχη είναι απαραίτητα
πριν το κολύμπι του συνυπεύθυνου παιδείας στο βόθρο της χρυσαβγής

Για πού πας βρε παληκάρι
συντροφιά με κατσιδιάρη;;;

Εγκαίνια της ναζιστικής γιάφκας στον Άλιμο.
Από εδώ ξεκίνησε η μηχανοκίνητη ομάδα με επικεφαλής τον Λαγό
που επιτέθηκε στον κοινωνικό χώρο "συνεργείο" στην Ηλιούπολη,
την ώρα που γινόταν δωρεάν μάθημα σε παιδιά.
(από τα σοβαρότερα εγκλήματα που εξετάζονται στη δίκη της ΧΑ)

Ο συνυπεύθυνος του Τομέα Παιδείας είναι αυτός
που τράβηξε και μεταφόρτωσε το video των εγκαινίων

Ο νέος λογαριασαμός του συνυπεύθυνου του Τομέα Παιδείας ρετουσαρισμένος.
Όμως... ακόμα κι εδώ έχει τη θέση του ο κατσιδιάρης.
"θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η κατσίδα δεν την αφήνει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου