Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Πάσχα για τα παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τη Μ. Τρίτη & Μ. Τετάρτη 11 & 12 Απριλίου

Στις ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές δράσεις του, που θα πραγματοποιήσει στις πασχαλινές διακοπές στις 11 και 12 Απριλίου, προσκαλεί το Εθνικό
Αρχαιολογικό Μουσείο τους μικρούς επισκέπτες του.

Μέσα από αυτές τις δράσεις, τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, ενεργοποιώντας τη φαντασία και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά τους.
 
Φέτος, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα «Το ταξίδι του Οδυσσέα» και «Ταξιδεύοντας στον χρόνο με τον Οδυσσέα», με αφορμή τη νέα περιοδική έκθεση του Μουσείου «Οδύσσειες».

Οι μικροί φίλοι του Μουσείου θα περιηγηθούν ευχάριστα στην περιοδική έκθεση, θα συμμετάσχουν σε βιωματικές δράσεις και θα κατασκευάσουν πασχαλινές κατασκευές, εμπνευσμένες από σχετικά εκθέματα.


Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

  • Μ. Τρίτη 11 Απριλίου «Το ταξίδι του Οδυσσέα» για παιδιά νηπιαγωγείου, Α' και Β τάξεων δημοτικού, από τις 11:00 έως τις 12:30.
  • Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου «Ταξιδεύοντας στον χρόνο με τον Οδυσσέα» για παιδιά Γ' έως ΣΤ' τάξης δημοτικού, από τις 11:00 έως τις 12:30.
Στις εκδηλώσεις, που παρέχονται δωρεάν, είναι απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος λόγω του εικαστικού εργαστηρίου.

Τηλ. επικοινωνίας: 213214489.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου