Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 26η αγωνιστική: Σούρμενα και Τράχωνες μοιράστηκαν τους βαθμούς - Η Διάνα επικράτησε της Ηλιούπολης

Στην τέταρτη θέση παραμένουν τα Σούρμενα που παραχώρησαν νέα ισοπαλία αυτή τη φορά με 1-1 παίζοντας κόντρα στους γειτονικούς Τράχωνες.

Η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε με 1-0 τους συντοπίτες της Ηλιούπολης και εξακολουθεί να ελπίζει σε σωτηρία, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου γνώρισε νέα ήττα με 2-1 από την Αγία Παρασκευή.


Σούρμενα - Τράχωνες 1-1

Μετά τις εντός έδρας ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τα Σούρμενα, ήταν δεδομένο πως δεν θα πήγαιναν για...πλάκα οι Τράχωνες στο Ελληνικό! Άλλωστε, όταν προπονητής σε μία ομάδα είναι ο Γιάννης Κουσάνας, περιμένεις από αυτή μόνο να μάχεται και να μην είναι ποτέ αδιάφορη.


Έτσι και πριν από λίγες ώρες λοιπόν οι Τράχωνες έμειναν "όρθιοι" στα Σούρμενα αποσπώντας το 1-1 και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία έμειναν αήττητοι (0-0 νωρίτερα στο Βύρωνα με Δόξα και 2-1 κέρδισαν στην έδρα του τον Πανερυθραϊκό).

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά τα Σούρμενα τέθηκαν εκτός τίτλου (στο -7 από την κορυφή). Πλέον... φορτσάρουν για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου και υποδέχονται την Τετάρτη τον Πυθαγόρα Σάμου!

Γκολ: 22’ Καζαντζής-47’ Νικολάου

Διαιτητές: Κατοίκος, Νιδριώτης-Νικολάου Χ.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου (60’ Ακριτίδης), Ζιώγας, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Θεοδώρου (75’ Παπαδάκης), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Γιοματάρης (65’ Χατζηπαναγιώτης)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας (46’ λ. τρ. Καφετζής), Τσολάκος, Προμπονάς (25’ λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Εστυλιανίδης, Πιπέρας, Χρήστου, Κακούτης, Νικολάου, Ιατρού, Φατσέας (85’ Ντελβίνα)


Διάνα Ηλιούπολης - Ηλιούπολη 1-0

Στο γειτονικό ντέρμπι με τη συντοπίτισσα Ηλιούπολη η Διάνα πήρε με το ισχνό, πλην όμως, υπερπολύτιμο 1-0 τη νίκη και ελπίζει βάσιμα στην παραμονή.

Μάλιστα μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Άκη Μιχαηλίδη ισοβαθμεί στην 13η θέση με τον Αθηναϊκό, αν και δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους "λόρδους".

Όπως και να 'χει η Διάνα δεν είχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη σήμερα κόντρα στο ΓΣΗ! Άλλωστε, αν θέλει να έχει σημαντικές ελπίδες έπρεπε να πάρει το ματς, ενώ το ίδιο πρέπει να κάνει και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τα Σούρμενα.

Το "χρυσό" γκολ που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας από την Αγία Μαρίνα έκρινε στο 60' ο Παριανός.

Προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς η Ηλιούπολη του Μάκη Μπαλαγιάννη, δεν άφησε πολλούς χώρους στους γηπεδούχους, όμως, δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά την ήττα.

Δοκάρι: 80’ Αναστασίου

Διαιτητές: Γκάμαρης, Αραβίδης - Τσαλίκης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Λουτσάι, Φαρμάκης, Νίκολι, Βιτωράτος (46’ Μπαλαφούτης Χ.), Παριανός (66’ Σκοπέτος), Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α., Ρούσεφ, Καλλέργης (80’ Σταθακόπουλος).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Σολδάτος (63’ Λαμπρόπουλος), Τερλελής, Ρωμανός, Κυρίτσης, Ζουμπουνέλης (70’ Κόκορης), Παπαδάκης, Χαλιώτης (80’ Μυτιληνός), Γάγγος, Γκολφινόπουλος.


Άγιαξ Ταύρου - Αγία Παρασκευή 1-2


Με 2-1 επικράτησε στο εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ η Αγία Παρασκευή του Μιχάλη Κάτσικα και ανέβηκε 6η στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, πάλεψαν σε ένα ακόμη ματς οι παίκτες του Φώτη Ζησάκη, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε.

Γκολ: 77’ Ερμάλ - 54’ Τσοχαντάρης (κεφ), 74’ Παπακωνσταντίνου

Δοκάρι: 66’ Τσοχαντάρης

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Βαξαβανέλης-Βασιλάκης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Στασινόπουλος, Μιχαηλίδης, Γεωργακόπουλος, Κούρτη, Καντέλι (65’ Νταλίπη), Ερμάλ, Σιώζος, Παληγιώργος, Σερδενές (57’ Σκόρδος), Ανδρέου (65’ Μπίτης)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Κούτζης, Παναγόπουλος, Παπακωνσταντίνου (75’ Αλευρής), Κατσαμπάνης, Τσώνης, Τσοχαντάρης, Τσοπανάκος (46’ Μπίζας), Καρβούνης, Παπάζογλου, Μπαλατσούρας (57’ Ντιντίφας)


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου