Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Στον "αέρα" η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νέας Σμύρνης. Ζήτησε αντικατάσταση ήδη ο Νίκος Σιούτας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαρτίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Σιούτας προτάθηκε από την παράταξη Τζουλάκη να αναλάβει την προεδρία του Νομικού Προσώπου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ούτε το μελάνι της πολιτικής απόφασης δεν πρόλαβε να στεγνώσει και ο Νίκος Σιούτας μας επιβεβαίωσε πως αρνήθηκε να παραλάβει από τον προκάτοχό του, ζητώντας παράλληλα φυσικά και την αντικατάστασή του από Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι πολιτικά τουλάχιστον, μια "πονεμένη ιστορία" με τις καταγγελίες αλλά και ενστάσεις στην Περιφέρεια -όπως ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Απριλίου- να ακολουθούν.

Εκτιμούμε ότι ο Νίκος Σιούτας θα ενημερώσει την κοινή γνώμη στο άμεσο μέλλον για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση, σε ένα νομικό πρόσωπο το αντικείμενο του οποίου γνωσιακά κατείχε και που δεν προσφέρεται για μικροκομματικές πολιτικές.

Μετά την Δήμητρα Νάνου που έγραψε μόνο 6-7 μήνες στο βιογραφικό της την εμπειρία της Αντιδημάρχου -ανέλαβε το ΝΠΔΔ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης- έρχεται και η εξωφρενικά γρήγορη απόφαση αντικατάστασης του Νίκου Σιούτα με δική του πρωτοβουλία. Τι άλλο θα σηκώσει πολιτικά πια ο Δήμαρχος Τζουλάκης Πρωτομαγιάτικα...


nstv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου