Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Πόσα κιλά ζυμαρικά & ζάχαρη στοιχίζει μία καλή φωτογράφιση; (Κουΐζ)

Όσο υπήρχε η "Τράπεζα Τροφίμων" στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, δεν υπήρχαν φωτογραφίσεις ούτε των εθελοντών
που μάζευαν, μετέφεραν και μοίραζαν είδη πρώτης ανάγκης, ούτε οποιουδήποτε άλλου κατέθετε τον οβολόν του.

Η μετονομασία σε "Κοινωνικό Παντοπωλείο" και η μετεγκατάσταση της δράσης από το ΚΑΠΗ στο δημοτικό κτίριο της Αργυρουπόλεως επί δημαρχίας Κωνσταντάτου, συνοδεύθηκε με εγκαίνια "νέου έργου", βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφίσεις.


Πλέον κάθε προσφορά συνοδεύεται και με φωτογράφιση...

Για να μας θυμίζει τα "τρόφιμα ή αίμα μόνο για Έλληνες" του θηρίου που όλοι μας (υποτίθεται ότι) θέλουμε να πολεμάμε, αλλά κάποιοι επιμένουν να του μοιάζουν.

Για να μας θυμίζει και την υποκρισία όσων στήριξαν πολιτικές που οδήγησαν στην αναγκαιότητα των κοινωνικών παντοπωλείων, φαρμακείων, ιατρείων κλπ.

Καλή η φωτογραφία σας κυρίες και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας...

Σε λίγο καιρό μπορεί να μη σας (και μας) θυμάται κανείς...

Τις πληγές όμως που οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές -που εσείς στηρίξατε και στηρίζετε- άνοιξαν στο σώμα της Ελλάδας και της κοινωνίας δεν μπορεί να τις ξεχάσει κανείς.

Είναι σαν να κόψατε το νερό από τη βρύση των νοικοκυριών και μετά τους προσφέρετε ένα μισόλιτρο μπουκάλι αγορασμένο από το super market.

Καληνύχτα σας!

Και η απάντηση στο κουΐζ:

Τόσα κιλά ζυμαρικά και ζάχαρη στοιχίζει η φωτογράφιση, όσο και μια παραίτηση -φωτογραφιζόμενου και εδώ- δημοτικού συμβούλου από δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης "για προσωπικούς λόγους" (δείτε εδώ), τους οποίους θα ξαναβρούμε σύντομα μπροστά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου