Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Το «Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι» συζητά με τον Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου

Τη Μεγάλη Τρίτη 11/4/17 αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης Αλίμου "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" αποτελούμενη από την επικεφαλής Ελένη Μπελιά, τη δημοτική
σύμβουλο Αλέκα Γιαννούτσου και τη συντονίστρια Σ. Καραμπάτη, συναντήθηκε με τους κ.κ. Χρήστο Τσιούρη και Αστέριο Δημητριάδη, πρόεδρο και γενικό γραμματέα αντίστοιχα του Δ.Σ. του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου.

Σκοπός της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης, ήταν η ενημέρωση για την πορεία του πολυπληθούς αθλητικού Συλλόγου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι":
 
Οι κ. Τσιούρης και Δημητριάδης μάς κατέστησαν σαφές ότι πρώτος και βασικός στόχος του σωματείου είναι ο λαϊκός, μαζικός αθλητισμός. Μας ενημέρωσαν ότι η πρωτοβουλία του Συλλόγου να πουλήσει τη δική του πασχαλινή λαμπάδα ήταν επιτυχής, καθώς συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό για την αγορά φορητού απινιδωτή. Συζητήθηκαν εκτενώς, επίσης, η επικείμενη αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου και οι προτάσεις του Συλλόγου για τον χλοοτάπητα και το ταρτάν.

Τέλος, όπως μας είπαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι το θέμα της φύλαξης του γηπέδου και το θέμα της καθαριότητας των τουαλετών, για τα οποία έχει άμεση ή έμμεση ευθύνη ο Δήμος.

Εμείς, ως ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι, εκφράσαμε την άποψή μας ότι ο Δήμος, χωρίς καθυστερήσεις, θα πρέπει να φροντίσει για τη φύλαξη του γηπέδου και για την επίλυση του προβλήματος της καθαριότητας των τουαλετών. Ίσως μάλιστα να πρέπει να εξετάσει ο Δήμος την προοπτική κατασκευής νέων τουαλετών, μαζί με τη συνολικότερη ανακαίνιση του χώρου.

Δεσμευθήκαμε ότι θα προωθήσουμε στα όργανα διοίκησης του Δήμου μας, με ερωτήσεις και κάθε άλλον πρόσφορο τρόπο, τις απόψεις μας για όλα τα θέματα που μας εκτέθηκαν καθώς και τη θέση μας ότι ο Δήμος, πάντα τηρώντας τις αρχές της διαφάνειας, θα πρέπει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και της στήριξης όλων των τοπικών Συλλόγων, να παρέχει κάθε δυνατή υλική ή οικονομική ενίσχυση προς τον Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου για την επίτευξη του σκοπού του μαζικού αθλητισμού που υπηρετεί.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου