Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Δήμος Αγίου Δημητρίου: «Και αυτό το Πάσχα κανένας πολίτης μόνος του!»

Εν όψει των ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους
τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!».

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες δικαιούχων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:


• 150 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, δωρεά της εταιρείας ΤΟΜS, μέσω της Οργάνωσης «Μαζί για το παιδί».
• 160 Δωροσακούλες που περιείχαν λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα που συγκεντρώθηκαν στη φετινή δράση «Γίνε κι εσύ Νονός» του ΣΚΑΙ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αλλά και τρόφιμα.
• 160 μπάλες ποδοσφαίρου, ευγενική προσφορά της Ελληνοαμερικάνας ακτιβίστριας Alexandra Christ.
• 150 κουπόνια αγοράς κρέατος, μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ».
Ακόμη, τα ΚΑΠΗ της πόλης του Αγ. Δημητρίου προσέφεραν το ποσό των 1200 € στο «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες». Το ποσό αφορά στα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar.


Βασικός και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου ήταν, είναι και θα είναι η ευημερία όλων των πολιτών και η διασφάλιση ενός μέλλοντος με δικαιοσύνη και ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ειδικά για τις ευάλωτες, όπως αυτές των παιδιών και των γυναικών, των ανέργων, των απόρων, των ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, των μεταναστών και των προσφύγων.

Πρόκειται για ένα στόχο με προκλήσεις, που όμως ο Δήμος φροντίζει κάθε φορά με επιμονή και αφοσίωση να κατακτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου