Κυριακή 9 Απριλίου 2017

«Να γιατί κάνουμε Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Χαλάνδρι»

Για την επικείμενη δημιουργία Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Χαλάνδρι μίλησε στο «Κόκκινο» και τον Διονύση Ελευθεράτο ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, η σχετική πρόταση έγινε από επιστήμονες και καθηγητές που διαμένουν στην περιοχή. Το εγχείρημα είναι εφικτό από οικονομικής πλευράς, ανέφερε ο κ. Ρούσσος, δοθέντος ότι θα βασίζεται σε εθελοντική προσφορά. Τα μόνα έξοδα θα είναι τα λειτουργικά, σημείωσε.


Ο δήμαρχος μίλησε επίσης για το νέο χώρο στέγασης τέτοιων δραστηριοτήτων, στο Χαλάνδρι, καθώς επίσης και για την ευρύτερη σημασία που προσλαμβάνει το εγχείρημα σε μια περίοδο κρίσης, όταν η εσωστρέφεια και η απογοήτευση πλήττουν ολοένα και περισσότερους πολίτες.



2 σχόλια:

  1. Θα με ενδιέφερε να διδάξω στο ανοιχτό πανεπιστήμιου του χαλανδρίου, που προετοιμάζετε. Είμαι αρχαιολόγος, με διδακτορικό στην Προϊστορική Αρχαιολογία κ μεγάλη διδακτική εμπειρία σε ενήλικες κ εργασιακή εμπειρία σε μουσεία κ ανασκαφές. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή μου στην προσπάθεια σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με email ώστε να σας στείλω το βιογραφικό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς είμαστε απλά ένα μπλογκ ενημέρωσης και προβληματισμού και είναι τιμή μας που αναδείξαμε ένα θέμα που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας...
      Για τα υπόλοιπα επικοινωνείστε με τον Δήμο Χαλανδρίου.

      Διαγραφή