Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Από 22 Μαΐου, οι αιτήσεις εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς του Αγίου Δημητρίου για την περίοδο 2017-18

Ξεκινούν τη Δευτέρα 22 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αγ. Δημητρίου για τη σχολική περίοδο 2017-18.

Στους Παιδικούς Σταθμούς μας εγγράφονται προνήπια (έτος γέννησης 2013) και παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2 έτη στις 31-3-2017.
Στα Βρεφικά τμήματα εγγράφονται τα παιδιά, που έχουν συμπληρώσει το 1 έτος στις 31-3-2017.


Tα έντυπα εγγραφής διατίθενται από τους Παιδικούς Σταθμούς, τα γραφεία του ΟΠΚΑΠ στον 3ο όροφο του Δημαρχείου και από την ιστοσελίδα του Δήμου www.dad.gr.
Πληροφορίες στα τηλ. 2132007732-31-13.


Γίνονται δεκτές αιτήσεις από:
  • Εργαζόμενες μητέρες κατά προτεραιότητα.
  • Άνεργες μητέρες ΜΟΝΟ σε περίπτωση που εμπίπτουν σε κοινωνικά κριτήρια (μονογονεϊκές, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ, άνεργοι και οι δύο γονείς, άποροι, κ.λπ.).
  • Για τις υπόλοιπες άνεργες μητέρες, οι αιτήσεις εγγραφής των παιδιών για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, κατατίθενται μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.
  • Οι εργαζόμενες μητέρες έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση εγγραφής του παιδιού τους και μέσω ΕΣΠΑ, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ύψος του εισοδήματος που ορίζει κάθε φορά η ΕΕΤΑΑ.
Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίου Δημητρίου είναι δωρεάν κοινωνική δομή, που δεν επιβαρύνει τους πολίτες με τροφεία και για το λόγο αυτό διαθέτουν το 70% της δυναμικότητάς τους στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου