Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Νέα ασβεστώματα, παλιές διαγραμμίσεις, δοκιμασμένη συνταγή, αλλά από το ντεκόρ λείπουν τα πεζούλια.

Φωτογραφίζουν το φρέσκο, το άφθαρτο που έρχεται να αποδείξει την
«ανυπαρξία» όλων των προηγούμενων, από τους οποίους «παρέλαβαν ανύπαρκτο έργο, σάπια και σκουριασμένα».

Αφήνουν χωρίς συντήρηση το έργο όλων των προηγούμενων, μέχρι να σαπίσει ή να σκουριάσει και τότε το φωτογραφίζουν για να το βάλουν δίπλα στο «νέο έργο Κωνσταντάτου», για να εμπεδώσει το πόπολο το «πριν και το μετά», μέχρι το «πριν» να αφανισθεί.

Οι φρεσκοασβεστωμένες εσοχές για τους κάδους από τη μια και οι ξεθωριασμένες -σχεδόν σβησμένες- διαγραμμίσεις για στάση-στάθμευση από την άλλη, είναι η απεικόνιση της φιλοσοφίας της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης.


Μόνο που για μια δημοτική αρχή είναι κακή τακτική, γιατί αυτό που αφήνουν να σαπίσει ή να σκουριάσει δεν είναι απλά έργο των προηγούμενων, αλλά δημοτική περιουσία (δείτε εδώ, δείτε εδώ, δείτε και εδώ).

Μόνο που η δύναμη της συνήθειας είναι κακή τακτική και ως επικοινωνιακό όπλο, γιατί το έλλειμμα συντήρησης αφήνει το αποτύπωμά του και στο δικό τους έργο (δείτε εδώ, δείτε εδώ, δείτε και εδώ).

Πάντως τα ξεθωριασμένα και σβησμένα (για τα σάπια και σκουριασμένα είναι νωρίς ακόμα) «έργα Κωνσταντάτου» δεν θα τα δούμε στην ιστοσελίδα ή το ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.


Ο επικοινωνιολόγος κ. Κωνσταντάτος γνωρίζει ότι η νέα φούσκα (λες και είναι πεζούλια οι εσοχές των κάδων που ασβεστώνει) δεν θα αντέξει πάνω από ελάχιστες εβδομάδες, γι' αυτό μάς προκαταλαμβάνει:

«Επειδή εσείς μας το ζητήσατε και το κάνουν και άλλοι δήμοι...
Εμείς τις δικές σας προτάσεις υλοποιούμε».
Γι' αυτό μη ζητήσετε ευθύνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου