Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Φίδια για πρώτη φορά στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ενημερωμένος ο κ. Κωνσταντάτος (Φωτογραφίες)

Σε ενημέρωση ότι υπάρχουν φίδια στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης προχώρησε κάτοικος, η οποία έγραψε σε group του facebook, όπου διαχειριστής είναι ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος:
"Το γηπεδο ελληνικου εχει φιδια σας παρακαλουμε συντομα καθαρησμα".

Ο κ. Κωνσταντάτος ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε και μάλιστα ρώτησε "Ποιο γήπεδο ελληνικου", για να πάρει την απάντηση "Μετα το αβ δεξια εχει δυο γηπεδα. Μετα την αερογεφυρα" (η ορθογραφία & η σύνταξη δική τους).

Στη συνέχεια ακολουθεί διάλογος (μάλλον) κατοίκων, όπου διακρίνει κανείς την προσπάθεια κάποιων -και μάλιστα με επιθετικό τρόπο- να μην πάρει διαστάσεις το θέμα και να μη γίνουν κοινοποιήσεις.

Ο διάλογος αυτός φαίνεται να τελειώνει με αποκαλύψεις της κυρίας που έκανε την ανάρτηση ότι σε πολλά σημεία του Δήμου υπάρχουν χόρτα που χρειάζονται καθάρισμα (και το ξέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου - λέει) και ότι ένα φίδι σκότωσαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου στις παλιές τουαλέτες δίπλα στο κινητό γραφείο.

Δείτε τον διάλογο και στη συνέχεια κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα μέσω του ιστολογίου μας και καταδεικνύουν τις λάθος προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.




Αυτό για να μη βιαστούν οι ατσίδες του κ. Κωνσταντάτου
να μας χρεώσουν ως κολλητή μας την κα Della.
Μόλις πριν λίγες μέρες ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ενισχύθηκε με περίπου εκατό οκταμηνίτες μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Δείτε -πέρα από τις φιέστες και τις λιμνούλες στο βουνό- ποιες είναι οι προτεραιότητες της διοίκησης δια αναρτήσεως του ίδιου του κ. Κωνσταντάτου, όταν στο Δήμο ολόκληρα πάρκα, αλάνες και γενικά ακάλυπτοι χώροι πνίγονται από τα αγριόχορτα.

Όσο για την εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας που διατυμπάνιζαν την ψήφισή του -λες και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν είχαν- ούτε λόγος να γίνεται.

Νοικοκυρεματάκια, μερεμετάκια και καλλωπισμοί οι προτεραιότητες,
όταν ολοκληρες εκτάσεις πνίγονται από τα αγριόχορτα & τη βρωμιά.
Παρότι και τον Σεπτέμβριο του 2016 τα ίδια γράφαμε... η κατάσταση χειροτέρεψε:
Στο μπόι ανθρώπου τα αγριόχορτα δίπλα σε παιδική χαρά
που η ανακαίνισή της διαφημίσθηκε δεόντως.
Πριν από ένα μήνα ακριβώς, γράφαμε για το Μαρίνειο της Οδού Χαλδείας (εδώ) και για το Πάρκο Παπαφλέσσα (εδώ)... Είδατε να κάνει κάτι η δημοτική αρχή;
Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε για το Πάρκο Παπαφλέσσα.
Τα παγκάκια έχουν πνιγεί κάτω από τα χόρτα και τα συκόφυλλα.
Γράφαμε ότι θα βγουν οι αρουραίοι και τα φίδια, αλλά τα σαΐνια του κ. Κωνσταντάτου μάς έλεγαν γραφικούς και νοσηρούς εγκεφάλους:
Και ο κανονισμός καθαριότητας διαφημίσθηκε. Ποτέ δεν εφαρμόσθηκε.
Γράφαμε ότι, όταν αυτοί φωτίζουν το Σήμα της Ολυμπιακής, το κάνουν για να ξεπλύνουν τις πολιτικές και τους πολιτικούς που ξεπούλησαν τον εθνικό αερομεταφορέα.

Το κάνουν και για να μείνουν στο σκοτάδι τα προβλήματα των κατοίκων, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε αυτά να φωτίζουμε.

Και με τη βοήθεια των πολιτών, θα δοθούν λύσεις, ακόμα κι αν έχει άλλες προτεραιότητες ή αν είναι ανίκανη αυτή η δημοτική αρχή και κάθε εξουσία.

Και... όχι!!!
Αυτά δεν τα παρέλαβε έτσι η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου... Αυτή τα δημιούργησε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου