Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, ο μόνος Δήμαρχος, με τη σθεναρή στάση του, πέταξε την πολιτική έξω από τα σχολεία


Πέρυσι, 13 Μαΐου 2016, ο Δήμαρχος και η κουστωδία του υποδέχτηκε την κουστωδία του αρχηγού της ΝΔ στα σχολεία της Αργυρούπολης σε ώρα μαθήματος.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε διάλογο με τους μαθητές δημοτικών σχολείων για το πρόγραμμά του για την Παιδεία και τους εξήγησε πόσο άχρηστη είναι η δημόσια παιδεία και πόσο χρήσιμη η ιδιωτική.

Ήταν εντυπωσιακό, γιατί μέχρι τότε ο Δήμαρχος κατακεραύνωνε τους πάντες με το "έξω η πολιτική, όχι μόνο από τα σχολεία, αλλά και από τον Δήμο".

Ευτυχώς που το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη κράτησε μόνο μια μέρα και έτσι, πέρυσι σαν σήμερα, επανήλθε άμεσα το διάταγμα του Δημάρχου "έξω η πολιτική από τα σχολεία".

Φυσικά, όταν δις ζητήθηκε από την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης να πραγματοποιήσει εκδήλωση, ημέρα Κυριακή, για τις κάμερες που ο Δήμαρχος ήθελε να τοποθετήσει στα σχολεία, η Σχολική Επιτροπή που ελέγχεται από τον Δήμαρχο έβγαλε απαγορευτικό.

Ας θυμόμαστε λοιπόν την ημερομηνία επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη γιατί έκτοτε έχει πεταχτεί έξω από τα σχολεία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης κάθε πολιτική, εκτός από αυτή που εκπέμπεται από τον Δήμαρχο.

Η οποία -εντελώς τυχαία- δεν διαφέρει από αυτή του κ. Μητσοτάκη.

Οπότε, ας μην εκπλαγούμε αν υπάρξουν και στο μέλλον παρόμοιες εξαιρέσεις.

Παρότι διαπιστώνουμε ότι φέτος ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται τα καφενεία (δες Καλλιθέα), οπότε ρισκάρουμε να υποθέσουμε ότι οι επόμενες επισκέψεις του θα είναι στα νεκροταφεία, όπου δεν υπάρχει απαγορευτικό για την πολιτική.

Ούτε για πολιτικούς από το μητσοτακέικο, οι οποίοι μόνο ως επισκέπτες πάνε σε τέτοιους τόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου