Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πανιώνιος, Πόντιοι, Ίμβριοι, Ερυθρός Σταυρός στα περίπτερα της Πρωτομαγιάς στη Νέα Σμύρνη - Συνεντεύξεις (video)

της Εριέλλας Χρυσού


Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, σύλλογοι, φορείς και εμπορικά καταστήματα διατηρούν περίπτερα, όπου μπορεί ο κόσμος να τους επισκεφτεί για να γνωρίσει το έργο τους ή να ψωνίσει.

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr το μέλος του ΔΣ και έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Κανταρτζόγλου, ο οποίος τόνισε τη σημασία της άσκησης και της συμμετοχής για τα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να προσθέσουν τον αθλητισμό και την κίνηση στη ζωή τους.


Μέσω του περιπτέρου, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος προσπαθεί να προωθήσει τα πολλά και διαφορετικά τμήματά του, ενώ οι επισκέπτες και περαστικοί δείχνουν ενδιαφέρον τόσο για πληροφορίες, όσο και για να αγοράσουν τα είδη που διατίθενται στο περίπτερο που θα βρίσκεται εκεί για όλη τη διάρκεια του εορταστικού δεκαημέρου.

Από το περίπτερο των Πανθήρων ο Γιώργος παρουσίασε τα είδη που μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη μπλούζα με το σύνθημα «Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά» και συμπλήρωσε πως θα βρίσκονται εκεί από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ κάθε μέρα και για όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου.

Για την Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης - Δάφνης - Αγίου Δημητρίου -και σύντομα Παλαιού Φαλήρου- η «Μαύρη Θάλασσα» μίλησε ο ιδρυτής και παλιό μέλος του ΔΣ της Ένωσης και πλέον φίλος και υποστηρικτής Σάββας Ζευγαρόπουλος, ο οποίος, αφού παρουσίασε το πρόγραμμα της ένωσης για το προσεχές διάστημα, τόνισε πως ο σύλλογος έχει εκτός από τα μέλη και πολλούς φίλους-μέλη που δεν είναι ποντιακής καταγωγής, οι οποίοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να είναι «ο πιο ζωντανός σύλλογος που υπάρχει στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο».

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων Στέλιος Πούλαδος παρουσίασε το περίπτερο καθώς και τα βιβλία και τις φωτογραφίες του συλλόγου που μπορεί κανείς να αγοράσει και αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες αξίζουν να αναφερθούν τα εγκαίνια του χώρου των αθλοπαιδιών του Ελληνικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Ίμβρο που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Για πρώτη φορά ο Ερυθρός Σταυρός παρουσιάζει το εκθεσιακό του περίπτερο στις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς και ο αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Νέας Σμύρνης Θωμάς Γιαννιώτης εξήγησε πως είναι μέρος των εορτασμών των 30 χρόνων από την ίδρυση του Τμήματος Νεότητας Νέας Σμύρνης. Στόχος είναι η ενημέρωση του κόσμου για τις δραστηριότητες των τριών τμημάτων, της Περιφερειακής Επιτροπής, του Τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών και του Τμήματος Νεότητας που δραστηριοποιούνται στην πόλη και συμπλήρωσε πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο τόσο για συμμετοχή στα τμήματα αυτά, όσο και για τα μαθήματα πρώτων βοηθειών.



nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου