Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Το ποδόσφαιρο ενώνει: 600 συμμετοχές μαθητών, 294 γκολ και πολλά χειροκροτήματα στον Άγιο Δημήτριο

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το 6ο πρωτάθλημα - γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της,
σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Οι 600 Μαθητές - Αθλητές που συμμετείχαν, κατέπληξαν με τις επιδόσεις, αλλά και με το ήθος τους, όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου τα Σαββατοκύριακα 20-21 και 27-28 Μαΐου και τους ανταπέδωσαν τα χειροκροτήματα με 294 γκολ!


Η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή», αφού η δυνατή μουσική και η παρουσία των γονέων και των παιδιών με τις βουβουζέλες ,τα τύμπανα και τα πανό, δημιούργησαν κλίμα πραγματικής γιορτής.

Τους τελικούς σφύριξε Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, στον οποίο και απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του.

Αναμνηστικές πλακέτες επίσης, απονεμήθηκαν στη Unicef, και τo "Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος", που ενημέρωσαν μικρούς και μεγάλους για το έργο τους.

Για την ιστορία, πρωταθλήτρια ομάδα και στις δυο κατηγορίες αναδείχθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο που κατάφερε να κερδίσει το 7ο Δημοτικό με σκορ 2-1.

Τα κύπελλα ήθους κέρδισαν για Δ΄ - ΣΤ΄ Τάξη το 1ο Δημοτικό, ενώ για την Α΄- Γ΄ τάξη το 14ο Δημοτικό Σχολείο.

Δύο ακόμη κύπελλα, σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ από το 10ο Δημοτικό, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα, καθώς και μετάλλια που είχαν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.


Το κύριο μήνυμα της διοργάνωσης ήταν:
"ΝΑΙ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ στο ρατσισμό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου