Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Μοσχάτο: «Συμφωνίες κι Ασυμφωνίες» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 9.00μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας ξεκινάει τις προβολές για τον μήνα Αύγουστο με την ταινία «Συμφωνίες κι Ασυμφωνίες - Sweet and Lowdown» του Γούντυ Άλλεν (1999, έγχρωμη, 95').

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 9.00μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές για όλο το καλοκαίρι γίνονται κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ.

 
Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Λίγα λόγια για την ταινία:


Ο Έμετ Ρέι θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες της τζαζ στον κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, κρατάει και μια σειρά από τίτλους διόλου κολακευτικούς: ανεύθυνος, σπάταλος, αλαζόνας και αλκοολικός.

Ο Ρέι αναγκάζεται ν' αλλάζει διαρκώς τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται, αφού οι ιδιοκτήτες τους είναι συνέχεια εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του.

Παρόμοια με το Ζέλιγκ, ο Γούντι Αλεν ασχολείται ξανά με μια βιογραφία ενός φανταστικού προσώπου. Η αγάπη του για τη μουσική γενικότερα, για την τζαζ ειδικότερα κι η ευκολία του στο να φτιάχνει ταινίες μυθοπλασίας σε ντοκιμαντερίστικο στιλ, συνέβαλαν τα μέγιστα για ένα ακόμη μικρό κινηματογραφικό διαμάντι.


Το event στο facebook

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου