Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δημοτική αρχή Καλλιθέας: «Κρουαζιέρα θα σε πάω, αρκεί να με νοιάζεσαι και να μ' αγαπάς»

Για πρωτοφανές ρεσιτάλ ρουσφετολογικής αντίληψης και άκρατης ψηφοθηρίας, καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» 
Λάζαρος Λασκαρίδης τη δημοτική αρχή Καλλιθέας. 

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι η δοίκηση του Δήμου με μυστικότητα στέλει δωρεάν σε κρουαζιέρες κατά ομάδες μέλη των ΚΑΠΗ που τα επιλέγει η ίδια και όχι τα ίδια τα μέλη των ΚΑΠΗ, όπως θα έπρεπε.

Πιο αναλυτικά ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δραματική εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση στη μαρίνα Καλλιθέας, σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Οι «προύχοντες» της περιοχής αρνούνται να καταβάλουν στον Δήμο τα χρήματα που υποχρεούνται και το καθεστώς τους ζει και βασιλεύει. Κι η διοίκηση κωφεύει…

Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οι διοικούντες τον Δήμο, προχωρώντας σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ρουσφετολογικής αντίληψης και άκρατης ψηφοθηρίας, στέλνουν καθ’ ομάδες (50 ατόμων) μέλη των ΚΑΠΗ σε κρουαζιέρες με το ημερόπλοιο που έχει εγκαταστήσει εκεί.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με άκρα μυστικότητα και τις επιλογές των ατόμων που απολαμβάνουν το προνόμιο κάνει η διοίκηση κι όχι όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, όπως έπρεπε!

Για την όλη αυτή διαδικασία που χωρίζει τους απόμαχους της δουλειάς στην Καλλιθέα σε πολίτες δύο κατηγοριών, παραδίδουμε στην κρίση του λαού της πόλης:

-Τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο
-Την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού-Πάσχου
-Τον εντεταλμένο σύμβουλο στο 1ο και 4ο ΚΑΠΗ Βαγγέλη Ανδρεάδη
-Την εντεταλμένη σύμβουλο στο 2ο και 3ο ΚΑΠΗ Ελένη Ζαφειράκη.
Κι απαιτούμε άμεσα εξηγήσεις από τα συγκεκριμένα πρόσωπα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου