Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Μόνη υπεύθυνη η διοίκηση του Δήμου για την αποπνικτική κατάσταση στους δρόμους της Καλλιθέας»


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Τα τελευταία δύο 24ωρα γίνεται μια προσπάθεια από τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να μοιραστεί τις
ευθύνες για τους λόφους των σκουπιδιών που βρίσκονται σε κάθε σημείο της πόλης κι αποτελούν πλέον μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Όφειλε από την πρώτη στιγμή, αφενός μεν να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να χάσουν το ψωμί τους, αφετέρου δε να προχωρήσει σε επικάλυψη -τουλάχιστον- των αποπνικτικών λόφων με ασβέστη και να προβεί σε εκτεταμένο και διαρκή ψεκασμό που θ’ αντιμετώπιζε τα μικρόβια και τη δραματική δυσοσμία.

Παράλληλα, όφειλε να καλέσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συνεισφέρουν με τις προτάσεις τους στην, προσωρινή έστω, αντιμετώπιση του ζητήματος.

Αντί αυτών των πράξεων υπευθυνότητας, προτίμησε να συναγελάζεται με τον κ. Πατούλη και τους «εκλεκτούς» του στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε μια προσπάθεια ν’ αποκομίσουν κομματικά οφέλη.

Έτσι, όμως, δεν διοικείται ένας Δήμος. Αντίθετα, οδηγείται ο ίδιος στις… χωματερές, αντί για τα σκουπίδια!

Οι Καλλιθεάτισσες και οι Καλλιθεάτες δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορεί να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη αλλά η υγεία των παιδιών τους αλλά και η δική τους κινδυνεύει.


Φαίνεται όμως, ότι η σημερινή κατάσταση βολεύει τη διοίκηση του Δήμου. Αφού επί των ημερών της η Καλλιθέα έγινε μια πολύ βρόμικη πόλη, τώρα επιρρίπτει τις ευθύνες στην απεργία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου