Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Συνάντηση του «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τραχώνων «Το Ευώνυμο»

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου αντιπροσωπεία της δημοτική κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» αποτελούμενη από την επικεφαλής Eλένη
Μπελιά και τη δημοτική σύμβουλο Αλέκα Γιαννούτσου, συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τραχώνων «Το Ευώνυμο».

Σκοπός της συνάντησης, που έγινε με πρωτοβουλία του «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι», ήταν η ενημέρωση του συλλόγου για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες της κίνησης στα παρακάτω θέματα που τον αφορούν:

– Για τις θέσεις της περί του κτήματος Γερουλάνου. Δηλαδή την ένταξή του στο ΓΠΣ, τις χρήσεις γης και την οικιστική του αξιοποίηση, όπως τις εξέφρασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31/5/17.

– Για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κίνηση, αλλά και ποιες είναι οι εξελίξεις και σε ποιο σημείο βρίσκεται σήμερα το θέμα της ίδρυσης Ι.ΚΤΕΟ δίπλα στο αρχαίο θέατρο του Ευωνύμου.

– Για την πρόταση που κατέθεσε το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» σχετικά με την αλλαγή της φοράς της μονοδρόμησης της οδού Αρχαίου Θεάτρου.

anokatostokalamaki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου