Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Μοσχάτο: «Για όλα φταίει το όνομά σου» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας απόψε, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 8.45

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας ολοκληρώνει τις προβολές για τον μήνα Σεπτέμβριο με τη γαλλική κωμωδία «Για όλα φταίει το όνομά σου» (2012, Έγχρωμο, 109΄) των Αλεξάντρ Ντε Λα Πατελιέρ και Ματιέ Ντελαπόρτ.
 
Η προβολή θα γίνει απόψε, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 8.45μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές πλέον γίνονται κάθε Τετάρτη στις 8.45μμ.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με γραφική ύλη.

Λίγα λόγια για την ταινία:


Ο Vincent πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Η αδερφή του Εlisabeth και ο άντρας της Pierreτον τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Anna. Μάλιστα στο τραπέζι θα είναι και ο παλιός παιδικός τους φίλος Claude.

Και ενώ όλοι περιμένουν την συνήθως αργοπορημένη Elisabeth, o Vincent αποφασίζει να σπάσει τον πάγο ανοίγοντας μια φαινομενικά αθώα συζήτηση για τις χαρές της πατρότητας.

Όταν όμως τον ρωτούν τι όνομα έχει διαλέξει να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα τους εκπλήξει αναταράσσοντας τις σχέσεις της παρέας και φέρνοντας το χάος στην οικογένεια.

Η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας στη Γαλλία (υποψήφια για 6 βραβεία Moliere) μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τους Alexandre de la Patelliere και Matthieu Delaporte (οι οποίο συνέγραψαν και το θεατρικό).


Το event στο facebook

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου