Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκύκλιος “Σκουρλέτη”: Επίλυση προβλημάτων - Πληρωμή "παρατασιούχων"

Τα “χέρια” των επιτρόπων, ως αποδεικνύεται, “λύνει” η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για τους απλήρωτους συμβασιούχους - “παρατασιούχους” στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων.

Ο λόγος της μη θεώρησης, η μη ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, προϋπόθεση που “έρχεται” να διευκρινίσει - διορθώσει η εγκύκλιος “Σκουρλέτη” και η πρώτη παράγραφός της.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epoli.gr, η αρμόδια επίτροπος θεώρησε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των τριών (3) εργαζομένων ΙΔΟΧ του Δήμου Νέας Σμύρνης, που δεν είχε θεωρήσει την περασμένη Δευτέρα, κατά την θεώρηση των τριάντα τριών (33) συναδέλφων τους.

Επίσης σήμερα η επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θεώρησε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των 38 “εκτάκτων” του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. «Η εγκύκλιος 23 (σ.σ. Υπ. Εσωτερικών) ήταν καταλυτική, ανατρέποντας διάφορες ερμηνείες, που απέτρεπαν την πληρωμή της μισθοδοσίας των εργαζομένων μας», τόνισε ο γ.γ. του Δήμου, κ. Μανώλης Αντωνάκος.

Μετά την θεώρηση των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής των συμβασιούχων - “παρατασιούχων” Καθαριότητας του Δήμου Αιγάλεω, θεωρήθηκαν και τα εντάλματα για τους συναδέλφους τους αυτούς στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Νεότερο ρεπορτάζ του epoli.gr αναφέρει ότι σήμερα θεωρήθηκαν και τα χρηματικά εντάλματα -και κατά συνέπεια η πληρωμή- για τους 78 συμβασιούχους - “παρατασιούχους” καθαριότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που ανανέωσαν τις συμβάσεις τους έως 31.03.18, βάσει του νόμου “Σκουρλέτη”.

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Σωματείου μας, της Δημάρχου και της Διευθύντριας Οικονομικών, τελικά καταφέραμε και ανέβηκε το ένταλμα μισθοδοσίας για την πληρωμή των συναδέλφων συμβασιούχων. Ευχαριστώ όλους όσοι προσπάθησαν γι αυτό το αποτέλεσμα! Τελικά τα καταφέραμε, πάρα τις γνωστές, άχρηστες "Κασσάνδρες" της παραπληροφόρησης…», τόνισε στο epoli.gr για το θέμα, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, μέλος του Γ. Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Χριστόδουλος Ευθυμίου.

epoli.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου