Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Προβολή της ταινίας «Πάση θυσία» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 7.00μμΤην αμερικάνικη δραματική περιπέτεια του Ντέιβιντ Μακένζι «Πάση θυσία - Hell or high water» προβάλλει η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση.
Παράλληλα στον Χώρο, καθημερινά 6.00-10.00μμ, λειτουργεί η Έκθεση Ζωγραφικής «Αλέξανδρος, ο ασυμβίβαστος καλλιτέχνης», η Έκθεση Βιβλίου «Τιμής & Μνήμης του Χρήστου Βλάχου», η Έκθεση Βιβλίου και η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Ομάδας Βιβλίου.

Δείτε στη συνέχεια το πρόγραμμα προβολών του Δεκεμβρίου:

Κυριακή 03.12.2017 (προβλήθηκε):
Το Λιμάνι της Χάβρης - Le Havre
Τρίτη 05.12.2017 (προβλήθηκε):
Ποιος κλέβει ποιον - Cien años de perdón
Κυριακή 10.12.2017 (προβλήθηκε):
Διχασμένο κορμί – Body Double
Τρίτη 12.12.2017:
Πάση θυσία - Hell or high water
Κυριακή 17.12.2017:
Μικρά Αγγλία
Τρίτη 19.12.2017:
Κάλιο αργά, παρά αργότερα - Something`s Gotta Give


Λίγα λόγια για την ταινία από το myfilm.gr:


Αμερικάνικη ταινία (δραματική περιπέτεια 2016 - Έγχρωμη -διάρκεια: 102') του Ντέιβιντ Μακένζι με τους: Κρις Πάιν, Μπεν Φόστερ, Τζεφ Μπρίτζες.

Η ταινία «Πάση Θυσία» («Hell Or High Water») είναι μια σύγχρονη, δραματική περιπέτεια, με χώρο δράσης το Δυτικό Τέξας, όπου οι διαφορές μεταξύ εντίμων και παρανόμων έχουν θολώσει πέρα από κάθε δυνατότητα αναγνώρισης.

Σε μια ιστορία για τη σύγκρουση της Παλαιάς με τη Νέα Δύση, δυο αδέλφια, ο Τόμπι (Κρις Πάιν), ένας συνηθισμένος, διαζευγμένος πατέρας που προσπαθεί να φτιάξει μια καλύτερη ζωή για το γιο του, και ο Τάνερ (Μπεν Φόστερ), ένας ευέξαπτος, πρώην κατάδικος θα συνεργαστούν, για να ληστέψουν τα υποκαταστήματα της τράπεζας που έχει κάνει κατάσχεση στην οικογενειακή τους περιουσία. Οι ένοπλες ληστείες είναι η τελευταία τους ελπίδα, να πάρουν πίσω το μέλλον που -δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό τους- τους πήραν κάτω από τα πόδια τους.

Η εκδίκηση φαίνεται δική τους μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στο στόχαστρο ενός αμείλικτου, αθυρόστομου Τεξανού Ranger (Τζεφ Μπρίτζες) που ψάχνει για έναν τελευταίο θρίαμβο, την παραμονή της συνταξιοδότησης του.

Καθώς τα δυο αδέλφια σχεδιάζουν μια τελευταία ληστεία που θα ολοκληρώσει το σχέδιο τους, τα πάντα θα κορυφωθούν σε μια τελική αναμέτρηση, ανάμεσα στον τελευταίο έντιμο άνθρωπο του νόμου και τα δυο αδέρφια, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πλην της οικογένειας τους.

Διαβάστε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου