Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Άγιος Δημήτριος: Έναρξη των εγγραφών δρομέων & εθελοντών στην Ειρηνοδρομία 2018



Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2018 ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών δρομέων & εθελοντών.

Η Ειρηνοδρομία 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, όπως πάντα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη, που έχασε τη ζωή του στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, την Πρωτομαγιά του 1976.

Φέτος, το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα!» και για ακόμα μια φορά η Ειρηνοδρομίαθα φιλοξενήσει μαθητές, πολίτες, αθλητές και πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν σε αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. Επίσης, και φέτος θα πραγματοποιηθείκαι η διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ.

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται ηλεκτρονικά (κλικ εδώ).

 
Ταυτόχρονα, ξεκινάνε και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους της πόλης, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της. Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται κάνοντας κλικ εδώ.


Για καθημερινή πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα της Ειρηνοδρομίας στο Facebook (κλικ εδώ).


Υπενθυμίζεται πως η Ειρηνοδρομία οργανώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία 37 χρόνια από το Δήμο Αγ. Δημητρίου στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία του αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, ενώ οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια έχουν προστεθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας αποτελώντας πόλο έλξης για δρομείς από όλη την Επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό.


Στιγμιότυπα της Ειρηνοδρομίας 2017 στο παρακάτω video:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου