Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι: Σπασμωδικές κινήσεις ενός πανικόβλητου Δημάρχου

Τόσο πολύ θέλει ο κ. Κονδύλης να δώσει την καθαριότητα στον ιδιώτη που δεν άντεξε να περιμένει την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για την ερχόμενη Παρασκευή
9 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Κονδύλης πανικόβλητος από τη δυναμική κινητοποίηση των εργαζομένων αλλά και από την αντίδραση (πλην Χ.Α.) της αντιπολίτευσης για την εκχώρηση μέρους της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε ιδιώτη, παραπλάνησε τους εργαζομένους.


Σύμφωνα με ενημέρωση από μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων που ήταν παρόν στη συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο κ. Κονδύλης δεσμεύτηκε ότι στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα Έγκριση εκτέλεσης δημόσιας συμβάσεως παροχής υπηρεσίας με τίτλο “Υπηρεσίες Υγιεινής και Ασφάλειας δημοτικών χώρων” θα αποσυρόταν.

Επιχείρησε, επίσης, στο δημοτικό συμβούλιο να παραπλανήσει και τους δημοτικούς συμβούλους, επιμένοντας να συζητηθεί το θέμα -που εργαζόμενοι και αντιπολίτευση έχουν απορρίψει- με το πρόσχημα ότι θα γινόταν μόνο ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Το “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” ζήτησε την απόσυρση του θέματος, καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο συνεννόησης με τους εργαζομένους και πρότεινε να γίνει ενημέρωση μετά τη συνάντηση με τον υπουργό. Κατά τη συνήθη πρακτική δε δόθηκε ο λόγος σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ώστε να εξηγήσουν επαρκώς την πρότασή τους για απόσυρση του θέματος.

Αγνοώντας το αίτημα της αντιπολίτευσης να της δοθεί ο λόγος επί της διαδικασίας, ο δήμαρχος συνέχισε να μιλάει επί της ουσίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει η συντριπτική πλειονότητα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Κι έτσι ο κ. Κονδύλης, που είχε φροντίσει να γεμίσει την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με το κοινό του, προχώρησε σε μια “ενημέρωση”, δίχως ίχνος αυτοκριτικής για την ευθύνη που αποκλειστικά εκείνος και η διοίκησή του φέρουν για το γεγονός ότι δεν θα γίνουν στον δήμο μας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Καθαριότητα.

Θα επανέλθουμε! Οι πολίτες του Αλίμου δικαιούνται να γνωρίζουν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου