Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ομιλία του Δημήτρη Παπαδημούλη στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης (video - ρεπορτάζ)

της Εριέλλας Χρυσού

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης διοργανώθηκε εκδήλωση με θέμα «Η πρόκληση της μεταμνημονιακής Ελλάδας, οι στόχοι
του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη» με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σε μία γεμάτη αίθουσα ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε για τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταμνημονιακή Ελλάδα αλλά και για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
 
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για τους δύσκολους και φιλόδοξους στόχους της Κυβέρνησης «που πλέον φαίνεται πως είναι εφικτοί».

Θεώρησε πως θα επιτευχθεί νέα ελάφρυνση του χρέους που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ τόνισε πως το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην υποστεί εκ νέου η Ελλάδα την ταπείνωση της χρεοκοπίας και των μνημονίων με «νοικοκυρεμένα δημόσια οικονομικά, να αυξάνουμε τον πλούτο που παράγουμε και να τον μοιράζουμε δικαιότερα».



Θεώρησε πως κλειδί για να επιτευχθεί αυτό είναι η ελάφρυνση του χρέους αλλά και το «μαξιλάρι» των 20 δις που θα έχει δημιουργηθεί μέχρι τον Αύγουστο της χρονιάς αυτής.

Τόνισε πως η έξοδος από τα μνημόνια θα σημαίνει επιτήρηση που θα επιτρέπει την επίτευξη των στόχων που θα έχουν τεθεί από την Ευρώπη με τους τρόπους που πλέον θα αποφασίζει η Κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας τους χαρακτηρισμούς και την κριτική του Δημήτρη Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς το πρόσωπό του σε σχέση με την ενημέρωση της Ευρώπης για τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, δήλωσε πως «ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένας περιφερόμενος στα κανάλια, χυδαίος υβριστής και συκοφάντης» και πως του «αξίζει μόνο η περιφρόνηση», ενώ τόνισε πως ο ίδιος έχει καταφέρει να έχει την εκτίμηση και το σεβασμό φίλων και αντιπάλων.


nstv.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου