Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Την ταινία «Αγρύπνια» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου

Με την βραβευμένη κοινωνική ταινία «Αγρύπνια» του Νίκου Γραμματικού  ολοκληρώνει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 9.30μμ.

Και αυτή η προβολή θα πραγαμτοποιηθεί στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, η είσοδος -όπως πάντα- είνα ιελεύθερη και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Νίκο Γραμματικό.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Eλληνική κοινωνική ταινία, 2005, έγχρωμη, 99′, σε σκηνοθεσία Νίκου Γραμματικού, με τους: Βαγγέλη Μουρίκη, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Δήμητρα Χατούπη, Μιχάλη Τσουρουνάκη.

Δυο αδέλφια που έχουν να μιλήσουν δέκα χρόνια ξανασυναντιούνται ένα βράδυ κάτω από δραματικές συνθήκες. Ο Ανδρέας, διεφθαρμένος αστυνομικός, τρομοκρατημένος για κάτι που έχει κάνει, βρίσκει τον ιερέα αδελφό του Νίκο και ξεκινούν μαζί μια οδυνηρή ψυχολογικά ολονύχτια δοκιμασία επανασύνδεσης.


Μια ιστορία βιβλικών καταβολών μέσα στην νύχτα με την καταπληκτική ερμηνεία του Βαγγέλη Μουρίκη (Βραβείο Ερμηνείας Α’ Ανδρικού Ρόλου) που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου