Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Άλιμος: Μόνος υπεύθυνος για το ντροπιαστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης & το πρόστιμο των 73.000€ είναι ο κ. Κονδύλης

Δελτίο Τύπου με το οποίο καταλογίζει ευθύνες στον κ. Κονδύλη για το ντροπιαστικό πρωτόκολλο κατεδάφισης & το πρόστιμο των 73.000€ για τις αυθαιρεσίες στο "ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ", εξέδωσε η δημοτική κίνηση "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι".

Όπως είναι γνωστό με την από 30/11/2017 έκθεση αυτοψίας, η Πολεοδομία Ελληνικού-Αργυρούπολης διαπιστώνει αυθαίρετες κατασκευές
στο "ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ" και διατάσσει την άμεση κατεδάφισή τους εντός 30 ημερών και επιβάλλει στον Δήμο Αλίμου πρόστιμο 73.000 ευρώ.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

Η αλήθεια είναι ότι

Το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ δέχθηκε την καταγγελία ενός συμπολίτη μας, που δεν είναι μέλος της Κίνησης, για αυθαιρεσίες στο ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ. Οι αυθαιρεσίες διαπιστώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και από την Πολεοδομία Ελληνικού-Αργυρούπολης. Μην επιμένει, επομένως, ο κ. Κονδύλης ότι το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ το ξεκίνησε. Και μην προσπαθεί, τώρα, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις, να παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

Από τη στιγμή που γνωρίζαμε, είχαμε ηθική και πολιτική υποχρέωση να δημοσιοποιήσουμε τις αυθαιρεσίες στην παραλία. Για τον λόγο αυτό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο θέσαμε προ ημερήσιας διάταξης σχετική ερώτηση, την οποία και δημοσιεύσαμε την επόμενη ημέρα. Αλλά ο δήμαρχος εκεί δεν είπε τίποτε ούτε για ένσταση ούτε για το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο, όπως δηλώνει αυτές τις ημέρες στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Διαψεύδουμε τον ισχυρισμό του κ. Κονδύλη ότι δήθεν το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ έχει δημόσια καταγγείλει τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου. Διαψεύδουμε τον ισχυρισμό του κ. Κονδύλη ότι το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ τάσσεται ανοιχτά κατά της λειτουργίας του ΣΙΝΕ. Το ότι ψηφίσαμε Λευκό στο δημοτικό συμβούλιο, δεν σημαίνει ότι είμαστε αντίθετοι στην πρόταση. Διαφωνίες επί της διαδικασίας είχαμε διατυπώσει.

Μόνος υπεύθυνος για το πλήγμα στο κύρος και την ντροπή για τον Άλιμο να εκδίδεται πρωτόκολλο κατεδάφισης εναντίον του Δήμου μας είναι ο κ. Κονδύλης.

Μόνος υπεύθυνος για το πρόστιμο των 73.000 € που επιβλήθηκε στον Δήμο είναι ο κ. Κονδύλης.


Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε η επικεφαλής της κίνησης Ελένη Μπελιά για το θέμα αυτό στο Νίκο Σαραντάκο στο δελτίο ειδήσεων των 8 μμ στο STAR στις 18/3/18:anokatostokalamaki.wordpress.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου