Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Προβολή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι Δρόμος» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με την ελληνική κοινωνική/δραματική ταινία «Όλα είναι Δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη ξεκινούν τον Απρίλιο οι προβολές της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 1η Απριλίου στις 8.30μμ.
 
Το πρόγραμμα του Απριλίου περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Ken Loach με 4 χαρακτηριστικές ταινίες που θα προβάλλονται διαδοχικά
κάθε Τρίτη στις 9.00μμ, ενώ οι προβολές της Κυριακής -με εξαίρεση τις Κυριακές του Πάσχα & του Θωμά, που δεν θα γίνουν προβολές- θα γίνονται στις 8.30μμ.

Για την ταινία:


Ελληνική κοινωνική/δραματική, 1998, έγχρωμη, 121΄, σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, με τους Δημήτρη Καταλειφό, Θανάση Βέγγο, Γιώργο Αρμένη, Κώστα Καζανά, Στέλλα Καζάζη.


Ένας αρχαιολόγος που ο φαντάρος γιος του αυτοκτόνησε στο φυλάκιο, ένας θηροφύλακας που μιλάει τη γλώσσα των πουλιών και ένας επιπλοποιός που τα σπάει σ' ένα σκυλάδικο, επειδή τον εγκατέλειψε η γυναίκα του.


Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.


Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργήσει πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ, εκτός από την Κυριακή & Δευτέρα του Πάσχα που θα είναι κλειστός.



Το πρόγραμμα προβολών του Απριλίου
 
 
Το πρόγραμμα του Απριλίου
 
 
Διαβάστε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου