Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»

«Η ανάδειξη και η προώθηση λύσεων στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Γλυφαδιώτες είναι στην προτεραιότητα της δημοτικής μας κίνησης» τόνισε
ο Τάσος Ταστάνης στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που διοργάνωσε η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε «στην ανάγκη να ενσκύψουμε στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες».


Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της «Ανατροπής»:


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της δημοτικής μας κίνησης στο ΚΑΠΗ της οδού Β.Ηπείρου στην Τερψιθέα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Ταστάνης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ανάγκη να ενσκύψουμε στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.


Η ανάδειξη και η προώθηση λύσεων στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Γλυφαδιώτες είναι στην προτεραιότητα της δημοτικής μας κίνησης είτε αυτό αφορά θέματα περιβάλλοντος και ελεύθερων χώρων είτε ποιότητας ζωής και κοινωνικής πολιτικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου και Παραγωγής της Ελληνικής Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μαρία Νερούτσου, το μέλος των Οικολόγων Πράσινων Νατάσα Τσιρώνη, η Διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ Στέλιος Πλιάκης , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νότιας Αθήνας Άρης Βαρελάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικό Μετρό Διονύσης Κεκάτος, ο ομότιμος καθηγητής της Παντείου Θεοφάνης Πάκος, ο μετεωρολόγος Νίκος Καραταράκης, η Διευθύντρια της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ Έφη Φιλιπποπούλου και πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Την εκδήλωση επισκίασε η θλιβερή είδηση του πρόωρου χαμού του συντρόφου αγωνιστή δασκάλου Παναγιώτη Γκαραγκάνη που μας συγκλόνισε.


Συγκινημένος ο σ. Τάσος Ταστάνης αναφέρθηκε στον Παναγιώτη στην μνήμη του οποίου υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της.

 

«Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου