Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Προβολή του ισπανικού θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» συνεχίζει τις προβολές του Απριλίου με το ισπανικό θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης - Contratiempo», την Κυριακή 22 Απριλίου στις 8.30μμ.

Το πρόγραμμα προβολών του Απριλίου ολοκληρώνεται με την ταινία «Το Μερίδιο των Αγγέλων - The Angels' Share» στα πλαίσια του αφιερώματος στον Ken Loach την Τρίτη 24 Απριλίου στις 9.00μμ και την ιταλική κωμωδία «Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa» την Κυριακή 29 Απριλίου στις 8.30μμ.

Για την ταινία:


Ισπανικό θρίλερ, 2016, έγχρωμη, 106΄, σε σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο με τους: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ.

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.
Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Οι επόμενες δραστηριότητες του «Καλλίπολις»:


Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Απριλίου από τις 11.00πμ: «Φτιάχνουμε τον ωραιότερο κήπο της Νότιας Αθήνας»Τρίτη 24 Απριλίου, 9.00μμ: Το Μερίδιο των Αγγέλων - The Angels' Share
Αγγλική κωμωδία, 2012, έγχρωμη, 101΄, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, με τους Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν.

Τετάρτη 25 Απριλίου, ώρα 7.30μμ: Μετά το Προεδρικό Διάταγμα, τι προβλέπεται να γίνει στο Ελληνικό με το ΣΟΑ; Εκδήλωση - Ενημέρωση από την Επιτροπή Αγώνα.

Κυριακή 29 Απριλίου, 8.30μμ: Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa
Ιταλική κωμωδία, 1960, Α/Μ, 120΄, σε σκηνοθεσία Λουίτζι Κομεντσίνι, με τους Αλμπέρτο Σόρντι, Εντουάρντο ντε Φιλίππο, Κομέντια ντελ’ άρτε.

Δευτέρα 30 Απριλίου, ώρα 8.30μμ: Μουσική - πολιτική εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά με τη συμμετοχή απεργών της
Coca Cola που πρωτοστάτησαν στο κίνημα «Ούτε γουλιά», όταν η εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μετέφερε τις δραστηριότητές του στη Βουλγαρία.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου