Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

«Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την κωμωδία «Το Μερίδιο των Αγγέλων - The Angels' Share» ολοκληρώνεται το μηνιαίο αφιέρωμα στον Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 24 Απριλίου στις 9.00μμ.

Είναι η 4η χαρακτηριστική ταινία του αφιερώματος στον μεγάλο άγγλο σκηνοθέτη, ενώ η τελευταία κυριακάτικη προβολή του Απριλίου θα γίνει στις 29 του μήνα στις 8.30μμ με την ιταλική κωμωδία «Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa» του Λουίτζι Κομεντσίνι.

Για την ταινία:

Αγγλική κωμωδία, 2012, έγχρωμη, 101΄, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, με τους Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν.

Ο νεαρός Ρόμπι, μικροαπατεώνας που πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας, καταδικάζεται από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία και καταδιώκεται από μπράβους που τον απειλούν.

Η γευσιγνωστική ικανότητά του, μια ετερόκλητη παρέα κι ένα πανάκριβο μαλτ ουίσκι όμως θα του δώσουν μια απρόσμενη διέξοδο.


Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.


Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Οι επόμενες δραστηριότητες του «Καλλίπολις»:


Τετάρτη 25 Απριλίου, ώρα 7.30μμ: Μετά το Προεδρικό Διάταγμα, τι προβλέπεται να γίνει στο Ελληνικό με το ΣΟΑ; Εκδήλωση - Ενημέρωση από την Επιτροπή Αγώνα.

Κυριακή 29 Απριλίου, 8.30μμ: Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa
Ιταλική κωμωδία, 1960, Α/Μ, 120΄, σε σκηνοθεσία Λουίτζι Κομεντσίνι, με τους Αλμπέρτο Σόρντι, Εντουάρντο ντε Φιλίππο, Κομέντια ντελ’ άρτε.

Δευτέρα 30 Απριλίου, ώρα 8.30μμ: Μουσική - πολιτική εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά με τη συμμετοχή απεργών της
Coca Cola που πρωτοστάτησαν στο κίνημα «Ούτε γουλιά», όταν η εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μετέφερε τις δραστηριότητές του στη Βουλγαρία.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου