Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Δικαστική καταδίκη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για το σοβαρό τραυματισμό μαθητή από πτώση μπασκέτας

Η μπασκέτα που είχε πέσει τον Ιούλιο του 2015
σε συνοικία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης καλείται με απόφαση του Εφετείου να καταβάλει το ποσό των 47.000 ευρώ ως αποζημίωση στον άτυχο νεαρό που τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και σπλαχνική χώρα από πτώση μπασκέτας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sinergasia.gr.

Το ατύχημα είχε συμβεί στο αθλητικό κέντρο της Εθνάρχου Μακαρίου του Δήμου Αργυρούπολης τον Φεβρουάριο του 2010, όταν πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ,
που είχε και την ευθύνη συντήρησης των αθλητικών κέντρων της πόλης, ήταν ο -αντιδήμαρχος σήμερα- κ. Βασίλης Κρητικός.


Θυμίζουμε ότι μπασκέτα έπεσε -ευτυχώς χωρίς θύματα- και στην Αγία Παρασκευή Ελληνικού τον Ιούλιο του 2015 και ενώ
πριν από λίγο καιρό η διοίκηση Κωνσταντάτου είχε τοποθετήσει αφρολέξ για την αποφυγή ατυχήματος, χωρίς προφανώς να ελέγξει την ασφάλεια του οργάνου (διαβάστε εδώ).

Για τη νέα δικαστική καταδίκη διαβάστε στη συνέχεια ολόκληρο το άρθρο του sinergasia.gr:
Πέρασαν οκτώ χρόνια από το σοβαρό τραυματισμό μαθητή μετά από πτώση μπασκέτας στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αργυρούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου) και η δικαιοσύνη έλαβε την απόφασή της.

Η απόφαση του δικαστηρίου τελεσιδίκησε στο Εφετείο και σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμος μας καλείται να καταβάλει το ποσό των 47.000 ευρώ ως αποζημίωση στον άτυχο νεαρό που τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και σπλαχνική χώρα.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2010 με πρόεδρο του ΟΝΑΔΕΑ τον Βασίλη Κρητικό που είχε και την ευθύνη συντήρησης των αθλητικών κέντρων της πόλης.

Ο τραυματισμός του νεαρού είχε ενεργοποιήσει το συνεργείο του ΟΝΑΔΕΑ που προχώρησε σε ελέγχους προκειμένου να αποτραπεί στο μέλλον ένα αντίστοιχο δυσάρεστο περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου