Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Γιορτή με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα για τα πρώτα γενέθλια του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Ένα χρόνο από την πρώτη εκδήλωσή του έκλεισε στις 9 Ιουνίου ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και το γιορτάζει με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, χορό, κρασί και φαγητό.

Η γιορτή των πρώτων γενεθλίων, που κατέχει ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του Ιουνίου του «Καλλίπολις», θα γίνει το Σάββατο 16/6 στις 8.00μμ στην αναμορφωμένη φιλόξενη αυλή του Χώρου με ζωντανή μουσική που θα ξεκινά από ρεμπέτικα & λαϊκά και θα φτάνει μέχρι μπαλάντες και
blues.

Το πρόγραμμα θα «σηκώσουν» οι -δοκιμασμένοι από την περσινή Λαϊκή - Ρεμπέτικη Βραδιά και από το Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη- Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά) & Γιάννης Στακάς (κιθάρα) που για ακόμα μια φορά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τη συλλογικότητα αφιλοκερδώς.



Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, λειτουργεί και το μεσημέρι από τις 12.00 μέχρι τις 3.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου