Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Χάντρες & καθρεφτάκια για τους «ιθαγενείς» πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης



Πέμπτη 31 Μαΐου βγαίνοντας από το σπίτι, εισπράττω την πρώτη μεγάλη έκπληξη για το τι σημαίνει «εσείς το ζητήσατε και εμείς το κάναμε πράξη!» - το τελευταίο αγαπημένο σλόγκαν του επικοινωνιολόγου (και δημάρχου) κ. Κωνσταντάτου.

Τρεις «κουτσουλιές» ασφάλτου ατάκτως ερριμμένης στις δυο πλευρές του δρόμου (Χαλδείας 37-39 & Χαλδείας 36) στα σημεία όπου λιμνάζουν τα νερά και γίνονται βούρκος και εστία μόλυνσης κάθε φορά που είτε βρέχει ο Θεός, είτε καθαρίζει, ποτίζει ή πλένει το αυτοκίνητό του κάποιος από τη γειτονιά.


Πριν ενάμισι χρόνο
-με αφορμή τη σχετική χρηματοδότηση από τα ταμεία της Περιφέρειας- είχαμε γράψει: «Τώρα που πέφτει από την Περιφέρεια Αττικής το χρήμα του ενός εκατομμυρίου για ασφαλτοστρώσεις, περιμένουμε λύση από τη δημοτική αρχή» (διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ).

Χωρίς να αδικώ τους κατοίκους άλλων περιοχών της πόλης μας για τις ανάγκες τους για ασφαλτοστρώσεις, επαναλαμβάνω το ερώτημα που είχαμε θέσει και τότε: «Τι θα γίνει κύριοι που διοικείτε το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης; Θα αποκαταστήσετε την κακοτεχνία ή θα επιλέξετε να βουλώσετε άλλες "τρύπες";».


Μια αξιοπρεπής απάντηση θα ήταν αν η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δημοσίευε τις άλλες  "τρύπες" που επέλεξε να μπαλώσει με το ένα εκατομμύριο της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να κρίνουμε ως πολίτες αν σωστά έθεσε κάποιες διαφορετικές προτεραιότητες.

Αλλά προς το παρόν η μοναδική απάντηση που έχουμε είναι αυτές οι τρεις φτυαριές ασφάλτου που βλέπετε στις φωτογραφίες (με τα σκουπίδια που βλέπετε, δεν θα ξανασχοληθώ εδώ) και σημαίνουν το εξής:

Προφανώς είτε νομίζουν ότι μπορούν να πουλάνε δαχτυλίδια σε κουλούς, είτε ελπίζουν ότι οι ιθαγενείς του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα εξαγοραστούν στην κάλπη με χάντρες και καθρεφτάκια, είτε και τα δυο μαζί...


Η πλευρά με τη μονή αρίθμηση:

 
Η πλευρά με τα ζυγά:


Λίγο νεράκι έπεσε στην πλευρά με τα ζυγά και ιδού:



Η «ασφαλτόστρωση» στην πλευρά με τα μονά περιμένει την πρώτη νεροποντή
για να αποδείξει τη δική της χρησιμότητα


ΥΓ: Δεν υπήρχε ποτέ και δεν υπάρχει ούτε σήμερα δήμαρχος ή δημοτική αρχή (ούτε άλλος κρατικός θεσμός) που να μην παράγει ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο έργο.

Παρόλα αυτά ο επικοινωνιολόγος κ. Κωνσταντάτος πασχίζει να εμφανίζεται ότι αποτελεί μοναδικότητα.

Μέχρι στιγμής η πολιτική ιστορία της χώρας μας έχει καταγράψει εκείνες τις παρατάξεις που, επί 40 χρόνια, με ποσοστά της τάξης του 85% την χρεοκόπησαν.

Το κακό είναι ότι ο κ. Κωνσταντάτος υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να συνειδητοποιήσει το πολιτικό του τέλος.

Γιατί η αμετροέπεια και ο αμοραλισμός του δεν έχουν όρια...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου