Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η γαλλική κωμωδία «Οι Επισκέπτες» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9.30μμ


Η γαλλική κωμωδία «Οι Επισκέπτες - Les Visiteurs» του Ζαν-Μαρί Πουαρέ, θα προβληθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.30μμ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Γαλλική κωμωδία, 1993, έγχρωμη, 107΄, σε σκηνοθεσία Ζαν-Μαρί Πουαρέ, με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζαν Ρενό, Βαλερί Λεμερσιέ.


Ο μεσαιωνικός ευγενής και ιππότης και ο υπηρέτης του, εξαιτίας των λανθασμένων μαγικών ενός δρυίδη γέροντα μάγου μεταφέρονται στην σύγχρονη εποχή.

Μετά από τις αρχικές φαρσικές καταστάσεις και μέχρι να καταλάβουν περίπου τι τους συμβαίνει, ο ιππότης επιστρατεύει τη βοήθεια μίας καλοκάγαθης μακρινής... απογόνου του για να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψουν στην εποχή τους...


Προσπαθούν απεγνωσμένα να αντιμετωπίσουν τις πολιτιστικές και τεχνολογικές αλλαγές, 500 χρόνια μετά από την εποχή τους, και έτσι δημιουργούν συμπαθητικές αλλά καταστροφικές γκάφες, μέχρι να μπορέσουν να αναπαράγουν τα μάγια του γέροντα αλχημιστή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου