Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γκαράζ, συνεργεία, απορριμματοφόρα κλπ αντί για αθλητικές εγκαταστάσεις, με απόφαση της διοίκησης Κωνσταντάτου

των Συντακτών, ότι δηλαδή το γκαράζ του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης θα μεταφερθεί δίπλα στο ρέμα της Ευρυάλης, εκεί που χρόνια τώρα είναι το Αθλητικό Κέντρο Ελληνικού.

Αποχαρακτηρίζονται από χρήση αθλητισμού και πράσινου 18 στρέμματα δημοτικής ιδιοκτησίας για να μεταφερθούν εκεί υπηρεσίες του δήμου που εκδιώκονται από το πρώην αεροδρόμιο όπου βρίσκονται σήμερα (γκαράζ, συνεργείο, πλυντήριο, λιπαντήριο μεγάλων και μικρών οχημάτων, απορριμματοφόρων, μηχανημάτων έργου και γενικά οχημάτων του δήμου, αποθήκες, υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου κ.ά).


Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση του Γιάννη Κωνσταντάτου, χωρίς να γίνει καμιά ενημέρωση και διαβούλευση με τους κατοίκους και τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα, καταγγέλλει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της παράταξης του Χρήστου Κορτζίδη:

Λάβαμε το πρώτο "δώρο" από το ξεπούλημα του Ελληνικού.
Αποχαρακτηρίζονται από χρήση αθλητισμού και πράσινου 18 στρέμματα δημοτικής ιδιοκτησίας για να μεταφερθούν εκεί υπηρεσίες του δήμου που εκδιώκονται από το πρώην αεροδρόμιο όπου βρίσκονται σήμερα (γκαράζ, συνεργείο, πλυντήριο, λιπαντήριο μεγάλων και μικρών οχημάτων, απορριματοφόρων, μηχανημάτων έργου και γενικά οχημάτων του δήμου, αποθήκες, υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου κ.ά).
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση του Γιάννη Κωνσταντάτου, χωρίς να γίνει καμιά ενημέρωση και διαβούλευση με τους κατοίκους και τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα.
Αφορά το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης όπου σήμερα βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων.
Αντί για τη συρρίκνωση και υποβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, θα έπρεπε ο δήμος να απαιτήσει τη βελτίωση όσων ήδη υπάρχουν και επιπλέον την κατασκευή κλειστού γηπέδου στον χώρο αυτό.
Καθήκον μας είναι να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την αρνητική αυτή εξέλιξη.

17/7/2018
Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου