Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Σε Δημόσια Διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη Λειτουργία της Μαρίνας Αλίμου

Η Δημόσια Διαβούλευση που αφορά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη Λειτουργία της Μαρίνας Αλίμου έχει ξεκινήσει από τις
24 Ιουλίου και διαρκεί για δύο μήνες.

Παρόλα αυτά ο
Δήμος Αλίμου δεν έχει ακόμα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τίποτε σχετικό ούτε έχει ανοίξει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, αναφέρει η δημοτική κίνηση Αλίμου "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" και δίνει η ίδια στη δημοσιότητα την ΜΠΕ.

Διαβάστε:


Από τις 24 Ιουλίου 2018 έχει ξεκινήσει η Δημόσια Διαβούλευση που αφορά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη Λειτουργία της Μαρίνας Αλίμου. Η διάρκεια της Διαβούλευσης είναι δίμηνη.

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει υποχρεωτικά στη διαδικασία και καλείται να διατυπώσει άποψη στα θεσμικά του όργανα Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Δημοτικό Συμβούλιο.

Υποχρεωτική από τον νόμο είναι επίσης η διαβούλευση στην κοινωνία και στη θεσμοθετημένη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, στην οποία εκπροσωπούνται φορείς της πόλης μας.

Σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας η διαδικασία για τον Άλιμο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος Αλίμου δεν έχει ακόμα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τίποτε σχετικό ούτε έχει ανοίξει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, ώστε να μπορούν να τα μελετήσουν οι κάτοικοι του Αλίμου -και όχι μόνον αυτοί- και να διατυπώσουν τις απόψεις τους.

Καθώς απομένουν πλέον κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες, δημοσιεύουμε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων μαζί με τους Χάρτες που τη συνοδεύουν με στόχο την επαφή των συμπολιτών μας με το πρωτογενές υλικό της Διαβούλευσης και τη διατύπωση απόψεων και παρατηρήσεων:
anokatostokalamaki.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου