Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Την παραίτηση Πολάκη ζήτησε πρώτη η παράταξη του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου



Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «πολιτικό φαφλατά», ζητάει με ανάρτησή της στο facebook η «ανεξάρτητη & πολυσυλλεκτική» παράταξη του κ. Κωνσταντάτου.

Η ανάρτηση έγινε μια μέρα πριν την ιδίου ύφους και περιεχομένου απαίτηση του ακροδεξιού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργιάδη, γνωστού για τις υπέροχες & αρμονικές σχέσεις του με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όπως είναι γνωστό ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και τα πολιτικά γραφεία υπουργών του κ. Κωνσταντάτος κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος το 2014 με τη στήριξη
της ΝΔ - στα μουλωχτά βέβαια (όπως είχε ομολογήσει η φίλη του κα Βούλτεψη, ναι, αυτή με το χαρτί υγείας που θα ψάχναμε στα ράφια αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ), σε ένα Δήμο όπου όλες οι εκάστοτε «γαλάζιες» παρατάξεις δεν έπαιρναν πάνω από 30% (στην Αργυρούπολη) ή 18-24% (στο Ελληνικό).

Στην ανάρτησή της η «ενωμένη πόλη» ασχολείται μόνο με τη δήλωση του κ. Πολάκη και με «το πόσο αποτελεσματικό ήταν το κράτος που εκπροσωπεί ο Πολάκης».

Η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου
-συμπλέοντας απόλυτα με τη γραμμή Μητσοτάκη- δεν ασχολείται καθόλου με τις αυθαιρεσίες του σάπιου πελατειακού κράτους που οικοδόμησε το παλιό πολιτικό σύστημα και το βαθύ κράτος από το οποίο προέρχεται και εξακολουθεί να στηρίζει και να στηρίζεται ο επικεφαλής της και τα περισσότερα στελέχη της.

Άλλωστε -αν πράγματι ήταν το «νέο» που λανσάρουν- δεν θα έδιναν με απευθείας αναθέσεις τη μερίδα του λέοντος των έργων στον πρώτο εργολάβο - χορηγό, δεν θα επέτρεπαν την καταπάτηση δημοτικού χώρου από έμπορο με αντάλλαγμα τη χορηγία μιας μοκέτας σε μια παιδική χαρά, δεν θα έκαναν χορηγό τον «επενδυτή» του Ελληνικού την ίδια στιγμή που -υποτίθεται- ότι διαπραγματεύονται ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο μας, δεν θα έβαζαν από το παράθυρο ως χορηγό τον καταδικασμένο για φοροδιαφυγή και επί σειρά ετών αντίδικο του Δήμου Ελληνικού κ. Ρέστη, δεν θα ανέθεταν τη μεγάλης σημασίας υπόθεση του Φορέα Διαχείρισης σε δικηγόρο που υπερασπιζόταν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών της παραλίας σε βάρος του Δήμου Ελληνικού και του δημοσίου συμφέροντος, δεν, δεν, δεν…

Αλλά (όπως γράφει και ο Παύλος Πολάκης - δείτε παρακάτω το σχόλιο και τις φωτογραφίες) «σημασία δεν έχει τι λες, αλλά ποιος είσαι εσύ που τα λες…».

Η χορηγία Ρέστη (φωτο),
ο συνήθης χορηγός & σχεδόν αποκλειστικός εργολάβος (επάνω αριστερά),
η σκουριά & οι βίδες χωρίς καπάκια (επάνω κέντρο)
η «απάντηση» των πτηνών στη χορηγία (επάνω δεξιά)

Σύνηθες υστερόγραφο:
Γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης της παράταξης Κωνσταντάτου: «ουδείς ενδιαφέρεται να μάθει για το πόσο αποτελεσματικό ήταν το κράτος που εκπροσωπεί ο Πολάκης».
Ερώτηση: Αλήθεια, εμείς το υποπτευόμαστε, αλλά ο ίδιος καταλαβαίνει τι γράφει;
2ο υστερόγραφο:
Δείτε πώς φτιάχνουν το προφίλ των νέων, ωραίων και «ανεξάρτητων» δημάρχων που εκλέχθηκαν το 2014 και στη συνέχεια ρίξτε μια ματιά στο Instagram του κ. Ψινάκη... Κάντε μια σύγκριση με το «νέο» δήμαρχο της δικής μας πόλης... Πάντα μια «μεγάλη ιδέα», αλισβερίσια με οικονομικούς παράγοντες και στελέχη όλων των πολιτικών χώρων και πολλές γκλαμουράτες φωτογραφίσεις - άπειρες φωτογραφίσεις!!!

Το σχόλιο και οι φωτογραφίες του Παύλου Πολάκη:
Έμαθα πως ζήτησαν την παραίτησή μου σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Όλγα Κεφαλογιάννη λέγοντάς με μάλιστα ο πρώτος «χυδαίο υποκείμενο» και η δεύτερη «χυδαίο πολιτικάντη».

Δέχομαι και απαντώ σε κάθε πολιτική κριτική απ’ όπου κι αν προέρχεται και για όποιο ζήτημα έχω εμπλοκή. Η κριτική, ακόμη και η πολεμική -και δέχομαι πολλή τούτες τις μέρες- είναι στοιχείο της δημοκρατίας. Έχει όμως σημασία ποιος σου ασκεί τη κριτική.

Στο ακροδεξιό θρασίμι, αντί άλλης απάντησης απλά αφιερώνω τη πρώτη φωτογραφία, λέγοντας πως όσο πλησιάζει η Νοβάρτις και τα πορίσματα του ΚΕΕΛΠΝΟ τόσο θα του μοιάζεις και στο λόγο και στη φάτσα.

Στην δεύτερη ως κλασική εκπρόσωπο της οικογενειοκρατίας στο πολιτικό σύστημα της χώρας, της αφιερώνω τη δεύτερη φωτογραφία με το ερώτημα αν το σπίτι στον κύκλο στο Μαριδάκι στο Νότιο Ηράκλειο, που ανήκει όπως λέγεται και δε διαψεύδεται, στη στενή της οικογένεια, είναι ο λόγος που «μπήκε μπροστά» για να σταματήσουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το Μάρτιο του 2013!!!


ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου