Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Σε ευρεία σύσκεψη μελών, αλλά και φίλων που έχουν εκφράσει τη διάθεσή τους να συμβάλουν ώστε ο Χώρος να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, καλεί ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η σύσκεψη θα γίνει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.00μμ στον Χώρο της συλλογικότητας (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό) και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:


«Θα συζητήσουμε και θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων-εκδηλώσεων της συλλογικότητάς μας για τον Σεπτέμβριο (αλλά και πέραν αυτού), θα προτείνουμε και θα ακούσουμε ιδέες και προτάσεις για δραστηριότητες που δεν μας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα, θα ακούσουμε προτάσεις για τη βελτίωση όσων ήδη κάνουμε.


Θα χαρούμε να είσαι εκεί και να μεταφέρεις όλη τη θετική σου ενέργεια, ώστε να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική βραδιά.»


Υπενθυμίσεις - Ενημερώσεις:

1.
Το πρόγραμμα προβολών του Σεπτεμβρίου 2018 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

 

Το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου έχει δημοσιευθεί και δεν μπορεί να αλλάξει.

Για τον Οκτώβριο έχουν επιλεγεί οι ταινίες από την Ομάδα Κινηματογράφου και τις έχουμε ήδη, αλλά μπορούν να γίνουν και προσθήκες/αλλαγές, εφόσον προταθούν την Πέμπτη.


2.
Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ θα γίνει η πρώτη μετά το καλοκαίρι Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης «Βιβλιοταξιδευτές».


Τα μέλη της Λέσχης θα πραγματευθούν το μυθιστόρημα του Παντελή Πρεβελάκη
«Ο Άγγελος στο Πηγάδι» - θα γίνει πληρέστερη ενημέρωση.


Στη συνάντηση της Λέσχης μπορεί να συμμετάσχει όποιος/όποια επιθυμεί.


Για το «
Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.


Ο Χώρος λειτουργεί και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου