Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη σεμιναρίων εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στο «Καλλίπολις» - Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

Καλά νέα από τον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», καθώς σύντομα ξεκινούν σεμινάρια εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας.
 
Τα σεμινάρια θα γίνονται στην έδρα του «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) μια φορά την εβδομάδα, ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν και περιλαμβάνουν δημιουργίες:

  • σαπουνιών - σαμπουάν - σκόνης πλυντηρίου,
  • κηραλοιφής,
  • κοσμημάτων με μικροϋφαντική - υγρό γυαλί - felt,
  • διακοσμητικής μάσκας,
  • ξύλινων και κέρινων αντικειμένων με την τεχνική της χαρτοπετσέτας,
  • αργαλειού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα Καλλίπολις Kallipolis Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης στο facebook, είτε απευθυνόμενοι με μαίηλ στο kallipolis33@gmail.com.

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2114038454 ή με επίσκεψη στο Χώρο καθημερινά και ώρες 7.00 - 10.00μμ.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα γίνουν δημόσιες ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα σταλούν μαίηλ σε όσους/όσες δηλώσουν συμμετοχή.

Το Πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 21/9, ώρα 8.00μμ: Παρεΐστικη λαϊκο-ρεμπέτικη βραδιά με τους αγαπημένους μας Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά) και Λυκούργο Ξενιό (κιθάρα).

Παρασκευή 28/9, ώρα 8.00μμ: Εκδήλωση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό σε συνεργασία με μεταναστευτικές κοινότητες.

Και οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν στη φιλόξενη αυλή, αλλά αν δεν βοηθήσει ο καιρός θα μεταφερθούν στο εσωτερικό του Χώρου.


Με τις ταινίες «Παράδεισος στη Δύση» του Κώστα Γαβρά και «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτου ολοκληρώνονται οι προβολές του Σεπτεμβρίου τις δυο τελευταίες Κυριακές 23/9 & 30/9, στις 8.30μμ.

Για όλες τις δραστηριότητες θα υπάρξουν αναλυτικές ενημερώσεις από τη σελίδα & την ομάδα του «Καλλίπολις» στο facebook ή από το ιστολόγιο «εδώ στο νότο».

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.
 
Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου