Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Με μόλις 3 θεατρικά έργα το πρόγραμμα εκδηλώσεων Οκτωβρίου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η παράσταση που ανέβηκε τον Ιούνιο,
γεμίζει και το πρόγραμμα του Οκτωβρίου
Με ένα οκτασέλιδο φυλλάδιο με τον φιλόδοξο τίτλο «όλη η πόλη μια γιορτή» και με υποσχέσεις για εκπλήξεις έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον μήνα Οκτώβριο.

Το πρόγραμμα (δείτε το εδώ) -πέρα από την ενημέρωση για τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου, όσα δεν έχουν διαλυθεί-, περιλαμβάνει μόλις 3 θεατρικά έργα (από τα οποία το ένα σε επανάληψη), ένα... τουρνουά μπάσκετ 3on3 & το... πρόγραμμα αιμοδοσίας!!!


Αλλά και τον Σεπτέμβρη, όταν οι γειτονικοί Δήμοι διοργάνωναν πολυήμερα φεστιβάλ, οι πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης δεν είχαν τη χαρά να πάνε σε περισσότερες από τρεις εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Αν πάμε λίγο πιο πίσω θα δούμε ότι η δημοτική αρχή πρόβαλε 5 όλο κι όλο ταινίες τον Ιούλιο και άλλες τόσες τη χειμερινή σεζόν και μάλιστα σε έναν τομέα -αυτόν του κινηματογράφου- όπου άσκησε πλήθος διώξεων (ανοίκειων λεκτικών και δικαστικών που ευτυχώς τις έχασε) ενάντια στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), η οποία παρουσιάζει πλούσιο και αξιόλογο έργο.

Δεν γνωρίζουμε
ποιες εκπλήξεις τάζει η δημοτική αρχή κι αν αυτές αποτυπώνονται στο φυλλάδιο, αλλά η δική μας διαπίστωση -πέραν του ότι δεν έχει κάνει ακόμα οικονομικό απολογισμό- είναι μία:

Τέσσερα γεμάτα χρόνια δημαρχίας Κωνσταντάτου και από το κακό στο χειρότερο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου