Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Βρώμισαν το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ακροδεξιά παραστρατιωτικά σκουπίδια με τις ευλογίες του δημάρχου

«Μετά από πρόσκληση του Δήμου οι ακροδεξιοί φίλοι της Χ.Α. που είχαν καταλάβει τον χώρο για το τέμενος στον Βοτανικό παρέλασαν στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης», τονίζει σε δημοσίευμά του το documentonews.gr.

Όπως αναφέρει η πανελλαδικής εμβέλειας ιστοσελίδα «Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, την ώρα που διεξαγόταν η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, άκουσαν στρατιωτικά συνθήματα τα οποία προέρχονταν από ένστολους, οι οποίοι "άνοιξαν" τις εκδηλώσεις, καλεσμένοι μάλιστα από τον ίδιο τον Δήμο.


Οι συγκεκριμένοι, ανήκουν στην ομάδα με τον απίθανο τίτλο Ο.Δ.Ε.Υ.Ω. - Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας».

Στη συνέχεια το documento.gr παραθέτει φωτογραφία με το event στο facebook, από όπου η παραστρατιωτική ομάδα ευχαριστεί «πολύ τον κ. Κωνσταντάτον Ιωάννην...».



«Η ομάδα αυτή, είναι οι ίδιοι οι οποίοι, σε συνεργασία με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, πρωτοστατούσαν στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον Βοτανικό όταν είχε προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου, όπου επρόκειτο να ανεγερθεί τέμενος και χαρακτήριζαν τους πρόσφυγες, "λαθροπιθήκια"», αναφέρει το documento.gr.

Για τη μεγάλη πρόκληση αξίζει να διαβάσουμε το πιο εμπεριστατωμένο κείμενο που έχει γραφεί και ανήκει σε εκπαιδευτικό από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Την παρέλαση μαθητών και φορέων του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης άνοιξε ένα περίεργο συνονθύλευμα ένστολων, προσκεκλημένων της διοίκησης του Δήμου μας, φωνάζοντας συνθήματα για τα ΟΥΚ και τη Μακεδονία, οι οποίοι ανήκουν στην ομάδα με τον απίθανο τίτλο
Ο.Δ.Ε.Υ.Ω. - Ομάδα Δυναμικών Εξορμήσεων Υψίστης Ωφελείας!

Η ομάδα αυτή δεν είναι μια ακόμη ένωση εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων, μολονότι πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν για τον διαχρονικό ρόλο αυτών των ενώσεων. Το VICE είχε ασχοληθεί με την ομάδα στο παρελθόν, όταν είχε προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου στον Βοτανικό, όπου επρόκειτο να ανεγερθεί τέμενος (δείτε το video εδώ).
Στο ρεπορτάζ ακούγεται ο επικεφαλής της ομάδας να αποκαλεί μετανάστες, πρόσφυγες και αιτούντες πολιτικό άσυλο συλλήβδην "λαθροπιθήκια", να απειλεί κάθε εξωτερικό και "εσωτερικό εχθρό" (ανάμεσά τους και την κυβέρνηση) και να κυκλοφορεί στον περιφραγμένο χώρο με γερμανικούς ποιμενικούς και φρουρά ένστολων παραστρατιωτικών.

Στο ίδιο ρεπορτάζ , παρακολουθούμε μία από τις στρατιωτικού τύπου ασκήσεις που πραγματοποίησε η ομάδα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στου Παπάγου (δηλαδή δίπλα στο Γενικό Επιτελείο και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).
Ντυμένοι με στρατιωτικές παραλλαγές, κραδαίνοντας ομοιώματα όπλων και υπό τις οδηγίες του επικεφαλής της ομάδας, τους βλέπουμε να επεμβαίνουν στο κτίριο που δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους τρομοκράτες, όπως λέει το σενάριο της άσκησης που εκτελούν.

Όλα αυτά κάτω από τη μύτη των αρχών, σ' ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας και φυσικά χωρίς κανείς εισαγγελέας να ασχοληθεί με την καραμπινάτη αντιποίηση αρχής· εκτός κι αν η εξουδετέρωση τρομοκρατών είναι υπόθεση ιδιωτών και δεν το ξέραμε.

Φαίνεται πάντως ότι η ομάδα απολαμβάνει ιδιαίτερης εκτίμησης στον "χώρο" αφού της ανατέθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, η περιφρούρηση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία...

Αυτή την ομάδα λοιπόν κάλεσε η διοίκηση του Δήμου μας να παρελάσει. Ας τους θέσω μερικά ερωτήματα:

1. Σε μια παρέλαση στην οποία δεν άκουσα καμιά αναφορά στις αγριότητες των κατοχικών δυνάμεων, καμιά αναφορά στην Εθνική Αντίσταση, καμιά αναφορά στον αντιφασιστικό αγώνα των Ελλήνων σε πόλεις και βουνά (αλλά περίσσεψε το "Μακεδονία ξακουστή"), μήπως η παρέλαση της συγκεκριμένης ομάδας περιέχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα που πρέπει να "αποκωδικοποιήσουμε";
Γιατί εδώ δεν έχουμε απλώς ψάρεμα "στα θολά νερά του εθνικιστικού χώρου", αλλά πρόκληση για κάθε δημοκράτη και σκεπτόμενο πολίτη.

2. Σας φαίνεται καλή ιδέα σε μια πόλη που (καλώς) φιλοξενεί Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, να καλείτε ακραία ισλαμοφοβικά στοιχεία;
Σας φαίνεται καλή ιδέα σε μια πόλη που φέρει στο γενετικό της υλικό το προσφυγικό στοιχείο, να καλείτε αυτούς που αποκαλούν τους πρόσφυγες "λαθροπιθήκια";

3. Σε μια πόλη στην οποία ολοένα και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται κρούσματα νεανικής βίας αλλά και δυσανεξίας (το λέω ευγενικά) στη διαφορετικότητα, σας φαίνεται καλή ιδέα η νομιμοποίηση της δίωξης του διαφορετικού;
Αν αύριο έχουμε ένα ακόμα θύμα, θα φταίνε όσοι αντιδρούν στην τοποθέτηση καμερών;

Δεν περιμένω απαντήσεις. Είμαι, όμως, εμβρόντητος από την αδιαφορία με την οποία έχει αντιμετωπιστεί -μέχρι στιγμής- το περιστατικό από την τοπική κοινωνία.
Αδιαφορία, έλλειψη ενημέρωσης, μιθριδατισμός; Ο καιρός θα δείξει.

Σε μια εποχή όμως, που το αυγό του φιδιού έχει πλέον σπάσει και οι λογής Μπολσονάρο, Σαλβίνι, Κουρτς έχουν απλώσει τη σκιά τους, επιλογή υπάρχει μόνο μία: Ή με αυτούς ή εναντίον τους. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.


Διαβάστε: Mε... διοικητή και διπλά συρματοπλέγματα η κατάληψη των φασιστών στο Βοτανικό

Ρεπορτάζ του Έθνους από τον χώρο που προορίζεται για τη δημιουργία του μουσουλμανικού τεμένους. Τον έχουν καταλάβει εδώ και τέσσερις μήνες άτομα ακροδεξιάς κοπής που αυτοαποκαλούνται «έφεδροι οπλίτες», ενώ ο αρχηγός τους δηλώνει «έφεδρος αξιωματικός».

«Είμαι ο διοικητής του χώρου» λέει στο «Εθνος» κάποιος Γιάννης Ιωαννίδης που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αυτός ο χώρος ήταν του Ναυτικού. Τώρα ανήκει σε μένα. Τον πήρα από τους λαθροκανίβαλους που θα το έκαναν τέμενος. Δεν μπορεί να παραχωρείται συνέχεια ελληνικό έδαφος».
Ολόκληρο το άρθρο εδώ.


Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Χάθηκαν» τα αντιφασιστικά μηνύματα της επετείου

Υποβάθμιση του αντιφασιστικού νοήματος της σημερινής επετείου. Ούτε μια αναφορά στην ηρωική ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, από τους διοργανωτές της σημερινής παρέλασης στο δήμο μας.

Αντιθέτως «βατράχια» με στολές παραλλαγής επικεφαλής και των δύο παρελάσεων παρέλασαν με συνθήματα για τη Μακεδονία.

Η δημοτική αρχή στην επέτειο της σύγκρουσης του ελληνικού λαού με τον φασιστικό άξονα προτίμησε να αλιεύσει στα θολά νερά του εθνικιστικού χώρου.

ΚΙΝ.ΑΛ. Νότιας Αθήνας: Επίγονοι των μαυροχιτώνων και των ταγμάτων εφόδου σε περίοπτη σειρά με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

Σε μία εθνική γιορτή που συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στον Φασισμό, σε μία περιοχή, όπως η Νότια Αθήνα, που πλήρωσε με το αίμα της την προσήλωσή της στα Ιδεώδη της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, οι επίγονοι των μαυροχιτώνων και των ταγμάτων εφόδου, που παρατηρήθηκε να παίρνουν περίοπτη σειρά, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, σε παρέλαση του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, δεν είναι ευπρόσδεκτοι!

Την χολή τους και την ρητορική του μίσους, που με διαπρύσιο ύφος προσπαθούν να μας επιβάλλουν, την αποκρούει το αυθεντικό φρόνημα των κατοίκων της Νότιας Αθήνας, που φιλοξένησε τους πρόσφυγες μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, μετά τα γεγονότα στην Πόλη και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να είναι φιλόξενη στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και μία ανοιχτή αγκαλιά με ανθρωπισμό, σε όσους είναι κοινωνοί της ελληνικής παιδείας.

Όσοι, κυρίως σε θέσεις ευθύνης, δείχνουν έστω και μικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα, χαϊδεύοντας το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται, πρέπει να λάβουν μία ηχηρή απάντηση, ένα μεγάλο ΟΧΙ, από τον λαό της Νότιας Αθήνας!
Και τον καλούμε σε αυτήν την μάχη, σε αυτήν την νέα Εθνική Αντίσταση, από σήμερα κιόλας.

Εκτός Πλάνου - Αντικαπιταλιστική κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης:
«Ντροπή!Αυτές δεν είναι μαθητικές παρελάσεις»

Παραλήρημα & πολιτικό bullying σε όποιον διαφωνεί από την παράταξη Κωνσταντάτου:
«Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σε περίπτωση εχθρικής εισβολής θα είναι από τους πρώτους που θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να πάνε να υπερασπιστούν την πατρίδα μας».

Ιδού κάποιοι από αυτούς -μεταξύ τους ο σύγχρονος... Παπαφλέσσας- που κατά την παράταξη Κωνσταντάτου «θα υπερασπιστούν την πατρίδα μας»:





Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση που την αλιεύσαμε από εδώ

Πολύ μας τα έμπλεξε ο δημαρχάρας με αυτή την παρέλαση στο Ελληνικό, άλλοι είδαν ΟΥΚ, άλλοι φασίστες, εγώ βρήκα ένα επίσκοπο ανάμεσά τους (και δεν κάνω πλάκα!).
"Επίσκοπος Λουκάς" συστήνεται το κυκλωμένο ζουλάπι.
Δηλώνει κλυρηκώς και ήταν αυτός που έκανε τα θυρανοίξια στο Βοτανικό, στα ερείπια της ναυτικής βάσης.

"Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για το άτομό του, διαπιστώσαμε πως ο τίτλος του δεν είναι επίσημος, αλλά του έχει αποδοθεί από τον αυτοαποκαλούμενο «Αρχιεπίσκοπο Ευρώπης και Ωκεανίας Ιλαρίων», ο οποίος πριν δυο χρόνια, είχε προκαλέσει σκάνδαλο με τα καμώματά του...

Ο «Ιλαρίων» (κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης), που κατάγεται από την Κρήτη, δηλώνει ως έδρα του το «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής, και αυτοσυστήνεται ως μητροπολίτης της ανύπαρκτης «ελληνορωσικής μητροπολιτικής συνόδου»." Για όσους/ες θέλουν να απολαύσουν υπεύθυνα περισσότερα ορίστε και το προφίλ του...

Ναι καλά καταλάβατε, πρόκειται για σούργελα της φασιστοδεξιάς.
Αυτούς καλεσε ο δημαρχάρας, γραφικούς, φασίστες και απατεώνες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου