Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Κίνδυνος ατυχήματος στην Καλλιθέα»

Με αφορμή ξύλα και κλαδιά από την κοπή ενός δέντρου, τα οποία είναι επικίνδυνα για πρόκληση ατυχήματος στη στενή οδό Ρήγα Φεραίου, ο επικεφαλής
της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα προβλήματα της Καλλιθέας είναι πολλά και μέρα με τη μέρα διογκώνονται. Έχουμε επιλέξει απέναντι στη διοίκηση του Δήμου να μην κάνουμε «τυφλή» αντιπολίτευση αλλά να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα της πόλης, καταθέτοντας, συγχρόνως, και προτάσεις για την επίλυσή τους.


Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες, τις περιπτώσεις, η διοίκηση δεν τις υιοθετεί διότι, σαφέστατα, έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων από τη δική μας.

Στα μικρά ζητήματα, από τα εκατοντάδες που παρατηρούνται καθημερινά στην πόλη μας, έχουμε επιλέξει να ενημερώνουμε τη διοίκηση για την έγκαιρη επίλυσή τους. Όταν, όμως, και παρά τις διαβεβαιώσεις της, δεν προχωρά σε αυτή, τα δημοσιοποιούμε:

Για τρίτη μέρα σήμερα, είναι στοιβαγμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου (στο τμήμα της ανάμεσα στη Χαροκόπου και την Ατθίδων) ξύλα και κλαδιά από την κοπή ενός δέντρου, τα οποία είναι -λόγω της στενότητας του δρόμου- επικίνδυνα για πρόκληση ατυχήματος. Ήδη, χθες, ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε αυτά…

Οι κάτοικοι τηλεφωνούν -από την πρώτη μέρα- στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες δεν μεριμνούν, όπως έπραξε άλλωστε και η διοίκηση στη δική μας παρέμβαση. Τη θέτουμε προ των ευθυνών της!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου