Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ: Λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης και ενίσχυσης του «Καλλίπολις», την Κυριακή 11 Νοεμβρίου


Με σύνθημα «Όλοι/ες μια μεγάλη παρέα», ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης και ενίσχυσης του Χώρου, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι.
 
Οι διοργανωτές βεβαιώνουν ότι και αυτή την Κυριακή θα γίνει αυτό που έχει αποδειχθεί ότι κάνουν καλά:
Όλοι και όλες
να γίνονται μια μεγάλη παρέα που τραγουδάει μαζί με τους καλλιτέχνες
γνωστά και ποιοτικά λαϊκά τραγούδια.

Στο πάλκο θα είναι και πάλι αφιλοκερδώς η Ελένη Μπελεζίνη με την υπέροχη φωνή και τον τζουρά της και ο Γιάννης Στακάς με την κιθάρα του, ο οποίος αργά το απόγευμα θα κλείσει με μπλουζ & ροκ μπαλάντες.

Τα μέλη, οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» έχουν φροντίσει ώστε το ρεφενέ φαγητό και οι μεζέδες που θα ετοιμάσουν να ανταποκρίνονται στα γούστα και των πιο απαιτητικών που θα παρευρεθούν.Όλες οι δραστηριότητες του τριημέρου στο «Καλλίπολις»

Μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου:
Συνεχίζεται η
Έκθεση - μπαζάρ με Συλλεκτικά Μικροαντικείμενα (Αντίκες) στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, ώρα 8.00μμ:
Μετά από αιτήματα φίλων, προβάλλεται για 2η φορά στο «Καλλίπολις» η -γεμάτη από το λυρισμό του Τζιουζέπε Τορνατόρε και την υπέροχη μουσική του Ένιο Μορικόνε- ταινία «
Ο Θρύλος του 1900 - The Legend of 1900».

Σάββατο 10 Νοεμβρίου, ώρα 6.30μμ:
Με μαθήματα δημιουργίας
felt συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ώρα: 1.30 το μεσημέρι
Παρεΐστικο λαϊκό γλέντι αλληλεγγύης και ενίσχυσης του «Καλλίπολις» με την Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς, φωνητικά), τον Γιάννη Στακά (κιθάρα) και άλλες μουσικές εκπλήξεις.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ώρα: 8.00μμ:
Προβολή της δραματικής γερμανικής ταινίας «Οι ζωές των άλλων»
του Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ με τους: Ούλριχ Μίχε, Μαρτίνα Γκέντεκ, Σεμπάστιαν Κοχ, Ούλριχ Τουκούρ, 2006, έγχρωμη, 137'.

Για όλες τις δραστηριότητες γίνονται αναλυτικές ενημερώσεις από τη σελίδα & την ομάδα του «Καλλίπολις» στο facebook ή από το ιστολόγιο «εδώ στο νότο».

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου