Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τουρνουά μπάσκετ 3x3, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη, το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου

Κλείνουν 10 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Κορτζίδης, δήμαρχος Ελληνικού επί 24 συναπτά έτη, του οποίου η προσφορά και στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στο Ελληνικό ήταν σημαντική.

Στη μνήμη του η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3x3 που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης Α.Π.Χ. ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Τριπόλεως 5 Αργυρούπολη), το Σάββατο και
την Κυριακή 1 & 2 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Το τουρνουά απευθύνεται σε ενηλίκους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να παίξουν στα πλαίσια του Ευ Αγωνίζεσθαι τιμώντας την μνήμη του Κώστα Κορτζίδη που πάντα έβαζε τον συνάνθρωπο πάνω από όλα και είχε σαν σκοπό την διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Οι συμμετέχουσες ομάδες θα μοιραστούν σε ομίλους των τεσσάρων ομάδων.
Οι ομάδες του κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους και από την βαθμολογία που θα προκύψει θα προκριθούν οι δύο πρώτες του κάθε ομίλου και οι καλύτερες τρίτες ώστε να προκύψουν οι 16 ομάδες που θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Για συμμετοχή στο τουρνουά στείλτε μήνυμα στο fionmaister@gmail.com

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων για την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που οι ανάγκες της αυτή την περίοδο συνίστανται σε: γάλατα, ζάχαρη, καφέδες, μέλι, μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες, φρυγανιές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου