Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Αργυρούπολη: "O Επιθεωρητής έρχεται" από τη Θεατρική Ομάδα "Δεύτερο Πλάνο" στο Δημοτικό Θέατρο Ολυμπίας

Το έργο του Τζων Πρίσλεϋ "Ο Επιθεωρητής έρχεται" ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα "Δεύτερο Πλάνο" στο Δημοτικό Θέατρο Ολυμπίας στην Αργυρούπολη σε δύο παραστάσεις, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοεμβρίου στις 8.30μμ.

Σύμφωνα με τη γνώμη των δραματολόγων όλου του κόσμου, ο ''Επιθεωρητής έρχεται'' είναι το καλύτερο έργο του Τζων Πρίσλεϋ και ένα από τα πιο πολυανεβασμένα έργα των τελευταίων 50 ετών.


Σ' αυτό το έργο του, όπως και στα περισσότερα, το θέμα είναι η ευθύνη και η ανευθυνότητα των ανθρώπων που δεν νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους.

Λίγα λόγια από την ert.gr:

Ο Άρθουρ Μπέρλινγκ, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, διοργανώνει ένα οικογενειακό δείπνο για να γιορτάσει τους αρραβώνες της κόρης του.
Σε αυτή τη ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα εισβάλλει η σκληρή φιγούρα ενός αστυνομικού επιθεωρητή που ερευνά την αυτοκτονία μιας νεαρής εργαζόμενης γυναίκας.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύπτεται ότι κάθε μέλος της οικογένειας κρύβει ένα ένοχο μυστικό που τους συνδέει με το θάνατό της.

«Ο επιθεωρητής έρχεται», έχει την συγκλονιστική ένταση ενός αστυνομικού θρίλλερ, είναι όμως και ένα κοινωνικό και φιλοσοφικό έργο.
Ένα από τα καλύτερα έργα του Πρίσλεϋ και από τα σημαντικότερα της Αγγλικής δραματολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου